{{content}} ×

Blogs, nieuwsberichten & whitepapers

Image Text

Klant aan het woord: Marijke Kok van TEYLER

24-5-2022

Consultancy bureau TEYLER werkt met wat zij noemen ‘voorloopauto’s’: tijdelijk vervoer voor nieuwe medewerkers via Supershortlease. In deze periode kijkt het bedrijf of het klikt.

Image Text

Klant aan het woord: Selo Yuksel van De Technische Detacheerder

17-2-2022

“Zoals De Technische Detacheerder goed is in het vinden van de juiste kandidaten, is Supershortlease goed in tijdelijke vervoersoplossingen”

Image Text

Klant aan het woord: Alex Dialo van Bureau Blauw

11-11-2020

“Ik vind er een zakelijke vriendschap”. Drie á vier jaar geleden zocht hij een alternatief en vond hij Supershortlease.

Image Text

Delen backoffice versterkt autoverhuurders

28-05-2020

In de komende periode worden Nedcars uit Amsterdam en Sloothaak uit Haarlem aangesloten op de backoffice van Rebel Mobility Services. Deze samenwerking geeft de autoverhuur- en shortleasebedrijven de kans om zich volledig op de commerciële kant van hetwerk te richten, terwijl andere zaken op de achtergrond op brede schaal worden geregeld.

Image Text

Onzekere periode bewijst succes shortlease

13-04-2020

Waar onzekerheid heerst is flexibiliteit van levensbelang. COVID-19 brengt de hele wereld in rep en roer en niemand weet precies waar hij aan toe is. Kunnen we het leven en werken vanaf mei weer normaal oppakken? Of zijn er zaken structureel veranderd? Supershortlease kijkt over de pandemie heen.

Image Text

Hoe gaat Supershortlease om met het coronavirus

16-03-2020

Wij geven deze informatie om onduidelijkheid met betrekking tot het Corona-Virus weg te nemen. Onze verhuurvestigingen zijn gewoon volgens de gebruikelijke tijden geopend, en dat blijft ook het geval, tenzij dit anders vanuit de overheid beslist wordt.

Image Text

Klant aan het woord: Acutec

19-02-2020

Een energiek technisch detacheringsbureau heeft behoefte aan flexibiliteit. De flexibiliteit om te groeien. Om mee te bewegen met de wensen van opdrachtgevers en kansen te pakken. “Dat vereist een soortgelijke instelling van de partners waar we mee samenwerken. Wanneer dat past, hebben wij geen enkele behoefte om verder te shoppen."

Image Text

Klant aan het woord: RealConnections

Een elektrische auto shortleasen is nog niet zo gebruikelijk, maar Erik Vos van RealConnections is een rijder van het eerste uur. Hij maakte een doelbewuste keuze voor innovatie en duurzaamheid, waarmee hij zijn voorliefde om zaken anders aan te pakken integraal doorvoert. Erik Vos rijdt een Tesla Model 3.

Image Text

Whitepaper: Hoe krijg ik controle over het wagenpark van mijn organisatie?

Groei is positief. Maar het zorgt soms ook voor hoofdbrekens.

Image Text

Whitepaper: Waar moet ik op letten bij shortleasen

07-05-2018

Je hebt als zzp-er, detacheerder of wagenparkbeheerder snel voor korte termijn een leaseauto nodig. “Shortlease is dan een super-oplossing”, weet lease-expert Bauke Tuitel. “Zolang je rekening houdt met een aantal belangrijke zaken.” Welke dat zijn? Hij vertelt het in zijn whitepaper.

Image Text

Harde aanpak smartphonegebruik achter het stuur

Het gebruik van een smartphone achter het stuur wordt steeds harder aangepakt. Eerder maakte het Verbond van Verzekeraars bekend bestuurders zelf aansprakelijk te stellen voor alle schade wanneer het misgaat.

Image Text

Diesel, benzine of toch elektrisch?

Recent onderzoek toont aan dat bijna dertig procent van de Nederlanders elektrisch rijden als de toekomst ziet. Diesel verliest het snelst populariteit. Ook in de aanschaf van leasewagens zien we een duidelijke verschuiving.

Image Text

Meer consumenten kiezen voor elektrisch rijden

De koopintentie voor elektrische auto’s groeit. Dat blijkt uit onderzoeken naar het bezit en de aanschafplannen voor elektrische en hybride auto’s van I&O Research. In zowel 2015 als 2016 zeggen veel consumenten in de toekomst een groenere auto aan te schaffen.

Image Text

Klaar om te stekkeren?

Het merendeel van de weggebruikers vult nog altijd zijn tank met euro 95 of diesel. Maar er is een structurele kentering gaande, en wie op de snelweg eens goed om zich heen kijkt ziet het direct. Het aantal auto’s met een stekker neemt flink toe.

Image Text

Verhuurvloot van BOVAG-bedrijven groeit fors

De vloot van BOVAG-verhuurbedrijven is de afgelopen drie jaar met 21,6 procent toegenomen tot 58.850 personen- en bestelauto’s, terwijl het totaal aantal huurauto’s sinds 2014 met 13,4 procent steeg.