{{content}} ×
Image Text

Kia shortlease


Ben je op zoek naar een Kia om te shortleasen? Dat kan bij Supershortlease met het model en de uitvoering die precies bij jou past. Zonder vast te zitten aan een langdurig contract vol kleine lettertjes! Onbezorgd rijden met maximale vrijheid, helemaal passend bij jouw omstandigheden en bij de huidige markt. Supershortlease zet de beste Kia shortlease deals voor ondernemers en particulieren op een rijtje.

Gevonden auto's: 20 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 20 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Hoe verzeker je jezelf van de beste Kia aanbieding?

Maak je keuze uit de scherpe Kia shortlease aanbiedingen op deze site. Onze auto’s zijn vaak per direct beschikbaar. De Kia’s zijn populair, dus wees er snel bij! Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Kia wilt shortleasen en welke afstand je wilt rijden binnen de gewenste periode. Nadat je aanvraag is geplaatst, krijg je ons scherpste aanbod met de voorwaarden. Ga je akkoord? Dan vragen wij nog wat aanvullende gegevens voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Klik hier voor aanvullende informatie.

Het opstellen en ondertekenen van het contract gebeurt volledig online. Hierna zetten we de Kia voor je klaar. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de sleutels aan je over en ervaar je zelf dagelijks het plezier van het shortleasen van een Kia bij Supershortlease.

 

Een Kia shortleasen

Het Zuid-Koreaanse automerk Kia Motors maakt deel uit van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van eigen personenauto's en bedrijfswagens. De modellen range is zeer compleet, uiteenlopend van de klein, elektrisch tot ruim. Mede dankzij een Europese designstudio zijn de modellen van Kia aantrekkelijk vormgegeven. De Kia Cee’d werd jarenlang door het televisieprogramma Top Gear ingezet voor snelle rondetijden in het onderdeel ‘star in a reasonably priced car’. In aansluiting hierop is deze Kia uitgegroeid tot een echt sportieve Kia.

 

Scherpe Kia shortlease aanbiedingen

Omdat we de shortleasemarkt dagelijks goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de scherpste Kia aanbiedingen. Staat de auto van je keuze er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail automatisch de laatste scherpe shortlease aanbiedingen.

 

Shortleasen bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland, van Kia en vele andere merken. Met een vloot van circa 1.500 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met de situatie van jou of van jouw organisatie. Wil je meer weten? Bel dan 088 99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl.