{{content}} ×
Image Text

Opel shortlease


Ben je op zoek naar een Opel om te shortleasen? Bij Supershortlease vind je het model en de uitvoering die precies bij je past. Zonder vast te zitten aan een lang contract met kleine lettertjes! Shortleasen bij Supershortlease betekent onbezorgd rijden met maximale vrijheid, helemaal passend bij jouw situatie. We zetten de beste Opel shortlease deals voor particulieren en ondernemers op een rijtje.

Gevonden auto's: 7 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 7 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

De beste Opel shortlease aanbieding

Maak eerst een keuze uit onze scherpe shortlease aanbiedingen op deze site. De auto’s zijn vaak per direct beschikbaar, maar Opel is een populair merk dus wees er snel bij! Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Opel wilt shortleasen en welke afstand je wilt rijden binnen de aangegeven periode. Nadat jouw aanvraag is ontvangen, krijg je ons scherpste aanbod met de voorwaarden. Ben je akkoord? Dan vragen wij nog enkele aanvullende gegevens voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van je borg. Klik hier voor aanvullende informatie over hoe dit precies werkt. 

 

Een Opel shortleasen

Het opstellen en ondertekenen van het contract vindt allemaal online plaats. Hierna zetten we de Opel voor je klaar. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de sleutels van de Opel aan je over en ervaar je zelf dagelijks het plezier van shortleasen bij Supershortlease.

 

Opel door de jaren heen

Opel is een van oorsprong Duitse autofabrikant. Het bedrijf werd in 1862 opgericht door Adam Opel, maar ging pas in 1899 auto’s maken. In de jaren 60 begon Opel sportieve varianten op zijn modellen te verkopen. Zo waren er de Opel Commodore GS/E, de Kadett GT/E en de Manta GT/E. Zowel bij de Kadett als bij de Manta werd deze toevoeging later omgedoopt tot GSi. Later verdween het GSi-embleem ook weer van de kofferklep, om plaats te maken voor OPC (Opel Performance Center).

In 2016 produceerde Opel ruim 1 miljoen voertuigen onder zijn eigen vlag en die van zustermerken zoals Vauxhall. Daarmee behaalde het in Europa een marktaandeel van iets minder dan 6%. Sinds 2017 is Opel in handen van PSA Groupe. Opel produceerde door de jaren heen een grote verscheidenheid aan modellen. De jongste generatie wordt gevormd door hybride en elektrische modellen.

 

Scherpe Opel shortlease aanbiedingen

Omdat we de shortleasemarkt dagelijks goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de scherpste Opel aanbiedingen. Staat de Opel van jouw keuze er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch scherpe shortlease aanbiedingen in je e-mailbox.

 

Shortleasen bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer één online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland. Wij voeren naast Opel ook vele andere merken. Met een vloot van circa 2.000 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met jouw persoonlijke of zakelijke situatie. Wil je meer weten? Bel dan 088-9960100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl