{{content}} ×

Hoe werkt shortlease

Ben je op zoek naar een tijdelijke auto? En het liefst eentje waarop je kunt vertrouwen, die past bij jouw organisatie en zonder vast te zitten aan een langlopend contract?

Home

HET STAPPENPLAN

Supersnel instappen in jouw nieuwe shortlease auto

1. Offerte aanvragen

Kies een auto uit en geef aan hoe lang je de auto nodig hebt, en hoeveel kilometer je verwacht te gaan rijden. Wij sturen de definitieve offerte inclusief eventuele extra wensen naar je toe per e-mail.

Image Text
Image Text

2. Offerte accepteren

Je ontvangt de offerte in een online pdf. Bevalt de offerte? Dan kun je deze online meteen accepteren, middels de knop ‘ja, ik wil verder met deze offerte’.

Na jouw acceptatie (wat superleuk is trouwens!) krijg je van ons een e-mail met een uitnodiging om je documenten via ons digitale klantenportaal in te sturen. Deze dien je aan te leveren voor een kredietcheck. De check wordt uitgevoerd voordat we verder kunnen met het inplannen van een definitieve auto. Auto’s worden niet gereserveerd voordat de acceptatie akkoord is. E-mail niet ontvangen? Check ook nog even je SPAM-box!

Heb je nog vragen, of wil je wat wijzigen in de offerte? Reageer dan op de e-mail die je van ons hebt ontvangen.

Wil je niet verdergaan met de offerte? Dan kun je deze in de online omgeving weigeren middels de knop ‘Nee, ik wil niet verder met deze offerte’.

3. Documenten aanleveren

Als je akkoord bent met ons shortlease voorstel, hebben we de volgende gegevens van je nodig:
* De gewenste inzetdatum
* Kopie recent uittreksel KVK
* Kopie ID tekenbevoegde
* NAW-gegevens + rijbewijs bestuurder


Deze documenten en gegevens stuur je in via ons beveiligde digitale klantenportaal. Na het accepteren van de offerte ontvang je een e-mail om je aan te melden via het klantenportaal. Veilig en gemakkelijk. Je hoeft ons niets te e-mailen, je kunt een foto of Pdf-bestand van je documenten gemakkelijk uploaden.

Onze afdeling acceptatie bepaalt op basis van de aangeleverde gegevens of we een auto voor je kunnen inzetten. 

Op basis van de door jou ingestuurde gegevens, worden de volgende controles uitgevoerd:

- verificatie van bedrijf
- kredietwaardigheid


Image Text

4. Contract tekenen

Na een ‘go’ van onze afdeling acceptatie, nemen we contact met je op met de gestelde voorwaarden. Als je met de voorwaarden akkoord gaat, reserveren we definitief een auto en gaan we het contract in orde maken.

Je ontvangt het shortlease contract in een e-mail afkomstig van ‘Order2Cash’. Door middel van een verificatiecode onderteken je het contract digitaal, je hoeft het contract dus niet te printen en met pen te ondertekenen.

Daarnaast ontvang je van ons een factuur voor de afgesproken borgsom en een Twikey verzoek. De betaling van de maandtermijnen verloopt standaard via automatische incasso. Wij regelen de incasso in via Twikey, een service die gekoppeld is aan onze software en samenwerkt met de meeste Europese banken. 

Image Text
Image Text

5. Betaling voltooien

De borg dient betaald te zijn voordat je kunt instappen in je shortlease auto. Je ontvangt samen met de factuur een iDeal betaallink mee. 

Je ontvangt de betaallink vanuit het programma Pay. Betaal je via deze link, zien wij direct dat de betaling is voldaan. LET OP: De eerste maandtermijn schrijven we af via automatische incasso. Hier krijg je vooraf geen aparte factuur voor. 

Je kunt natuurlijk ook via een bankoverschrijving betalen, maar het kan dan iets langer duren voordat wij de betaling inzichtelijk hebben in de bank. Je kunt niet contant betalen.

6. Instappen maar!

Contract getekend en betaling voldaan? Dan kun je rijden! Op de afgesproken dag en tijd zorgen wij er voor dat de auto voor je klaar staat op één van onze vestigingen. De auto (tegen een kleine vergoeding) laten afleveren, of op Schiphol laten klaarzetten, is natuurlijk ook een optie.

Heb je een afspraak gemaakt om de auto te laten afleveren? Dan is het transport van de auto geregeld door onze transport afdeling. De auto wordt voor óf na 13:00u bij je afgeleverd. Op de dag zelf, ontvang je een sms van de chauffeur met daarin de verwachte aankomsttijd. Houd er wel rekening mee dat dit een indicatie is: een file of ongeluk is helaas niet te voorspellen.

Haal je de auto zelf op? Dat kan op één van onze Huurmij vestigingen.

Start jouw rit op Schiphol? Dan zorgen we er voor dat je auto daar klaar staat. Je ontvangt een informatie e-mail van onze transport afdeling, hoe en waar je de auto kunt ophalen op Schiphol.

Alle transportmogelijkheden en kosten lees je hier.

Image Text

Jij kiest, wij doen de rest


Of je nu naar een klantbezoek in België gaat, op projectbezoek aan de andere kant van het land of een trip met vrienden naar de Ardennen maakt, een shortlease personenauto of bedrijfswagen moet altijd passen bij jouw situatie. Jij kiest, wij doen de rest. Het enige dat jij hoeft te doen is brandstof tanken en je navigatiesysteem instellen. 

Een stoere auto voor elke situatie


De prijzen voor een shortlease auto beginnen al vanaf zo'n €350,- per maand exclusief btw. Liever een auto voor de lange afstanden? Een benzine of elektrisch, automaat of handgeschakeld, een personenauto of bedrijfswagen, een Mercedes of Toyota... Bij Supershortlease vind je altijd de auto die bij je past. Meer weten of wil je één van onze deskundige medewerkers spreken? Bel 088 - 99 60 100 of mail naar info@supershortlease.nl. Shortlease zolang het nodig is