{{content}} ×
Image Text

Tesla shortlease


Shortlease je Tesla bij Supershortlease. Supershortlease heeft een ruim aantal elektrische Tesla auto's. Bekijk hieronder het overzicht en maak jouw keuze.

 

 

Gevonden auto's: 4 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 4 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Elektrische Tesla shortlease

Tesla is een automerk dat hand in hand gaat met elektrisch rijden. Al vanaf het begin keek Tesla waar de kansen lagen met betrekking tot milieubewust rijden. Het werd elektrisch, simpelweg omdat het beter was dan welke andere optie dan ook. Of zoals voormalig CEO Martin Eberhart zei, “It was so much better that it was stunning to us that nobody else was doing it”. Met CEO Elon Musk als het gezicht achter het merk, werd in 2008 de eerste auto gepresenteerd: de Roadster. Voor ons mocht een elektrische Tesla shortlease dan ook niet ontbreken in het wagenpark.

 

Rijden in een Tesla original

Voor Tesla bleef het niet bij de Roadster. Deze elektrische auto werd opgevolgd door onder andere de Model S, Model X en Model 3. De nieuwste ontwikkeling is een Semi Truck. Deze kun je niet bij ons leasen, maar de Model S bijvoorbeeld wel! Dit model kwam in 2012 voor het eerst op de markt, met succes. De Tesla Model S accelereert naar 100km/u in maar 2,7 seconden. De auto is niet alleen snel, maar zorgt voor stressvrije en veilige ritten voor jou en iedereen die je meeneemt. Rijden in een Tesla betekent rijden in stijl, een auto’s waar de kracht en luxe vanaf stralen.

 

Ook een Tesla shortleasen?

Vraag direct een offerte aan en wij zetten de boel in werking! Twijfel je nog of heb je andere vragen? Pak de telefoon erbij en kom in contact met één van onze medewerkers. Waar we hoe dan ook voor zorgen is:

  • Een elektrische Tesla shortlease contract van minimaal 1 maand, maximaal 24 maanden
  • De zekerheid dat het maandtarief lager wordt bij langer leasen
  • Een all-in leaseauto tegen een vooraf afgesproken tarief
  • Dat je binnen een dag kan rijden bij op tijd levering van alle benodigde documenten

En dat is nog niet eens alles. Ervaar het zelf!