Home Shortlease auto Shortlease bedrijfswagen Prive shortlease Over shortlease Over ons Expats schipholservice Autotelematica Fleetmanagement Vacatures Veelgestelde vragen Contact Blogs Whitepapers Groeikaart Klantenvertellen
Volg ons:

Shortlease bij Supershortlease

Wie is wie

Bauke Tuitel

42 jaar
Manager lease/shortlease

Hij bezocht 15 landen in 1 jaar, van Zuid-Amerika tot India. In 2014 streek hij neer in Leiderdorp, op kantoor van Supershortlease. Ver weg van de uitgestrekte einder, maar zo mogelijk nog verder verwijderd van de doorsnee corporate kantoortuin.

“Er hangt hier een open sfeer”, vertelt Bauke.  Met ons kleine team kunnen we snel schakelen. We weten van elkaar wat er speelt, ook privé. Daar wordt het werk wel een stuk persoonlijker van! Humor vind ik ook heel belangrijk. We hebben een betrokken team dat zeer geïnteresseerd is in elkaar en in de klanten. Mensen die naar elkaar luisteren. Attent zijn. Dat werkt twee kanten op, want wat je aan anderen geeft krijg je ook terug.”

Vragen stellen en luisteren: het is een open vizier waarmee het team van Supershortlease aan de organisatie bouwt en gezamenlijke doelen vaststelt. De lat komt daarbij steeds iets hoger te liggen, iets waar Bauke van houdt. “Ik wil mezelf mentaal en lichamelijk uitdagen. Zo doe ik minimaal vier keer per week aan hardlopen en bezoek ik regelmatig de sportschool.

Heeft hij nog een tip waar het om verre reisbestemmingen gaat? “India is mijn favoriet. Een land van extremen. De  combinatie van natuur, mensen en eten is prachtig. Reizen vormt je, verandert je. Je ervaart de vrijheid van het zelf bepalen wat je wilt doen.Trea Donk

53 jaar
Senior accountmanager shortlease (en een stukje PZ)

Ze werkt er al 19 jaar. Dat lijkt lang, maar vanwege de leuke uitdagingen door de jaren heen voelt dat voor Trea helemaal niet zo. Ze heeft bijvoorbeeld Supershortlease helpen opbouwen vanaf het prille begin. Iedere dag vindt zij de motivatie om zaken goed te regelen voor de klant. En daarvoor gaat zij redelijk ver. Een nieuwe opleiding, ’s avonds desnoods even doorgaan; het is een bevlogen dame. Niet alleen in het werk.

“Mijn cadeautje voor mijn vijftigste verjaardag was meedoen aan de marathon van New York”, vertelt ze lachend. “Een jaar later, in 2016, liep ik de marathon in Berlijn. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar ik vind rust in het hardlopen. Daarnaast verleg ik graag mijn grenzen. Tot hoever kun je gaan? Heel ver! Dat doe ik niet alleen: mijn hondje - een border terriër - loopt altijd met me mee.”

Het is voor Trea een sport om een passende vervoersoplossing te vinden voor de mensen die zij aan de
telefoon krijgt. Ook daar loopt ze graag een stapje harder voor. “Ik ben wel een flapuit en vraag van alles”, waarschuwt ze. “Maar dan leer je je klanten wel beter kennen. Met velen heb ik echt een goede band.” Deze sociale kant toont ze ook aan haar collega’s. “Ik maak elke week soep voor de mannen. Altijd vers, en met veel plezier. Ik houd van koken. En als ze jarig zijn mogen ze zelf kiezen wat voor soep zij willen. Ze hebben zo hun favorieten."Ivo Dietz

44 jaar
Commercieel manager lease/shortlease

Hij heeft altijd in de automotive branche gezeten. Toch ziet hij auto’s slechts als praktische objecten. Het is vooral de dienstverlening die hem aantrekt in zijn werk voor Rebel Lease. Goed luisteren naar klanten en dan een goed advies uitbrengen. Zaken regelen en beloftes waarmaken.

“Ik snap de emotie die rond een auto hangt wel heel goed”, merkt hij op. “Het uitrekenen van de bijtelling is interessant, maar daar zit weinig beleving in. Klanten kiezen vaak ook voor een auto die zij mooi vinden, voor de uitstraling en aantrekkelijke opties. Dat geeft mij de adviserende rol waar ik me lekker bij voel.”

Van tevoren had hij niet kunnen vermoeden dat de ontwikkeling met Rebel Lease zo snel zou gaan.

“Supergaaf!” vindt Ivo. “Er gebeurt van alles, zowel intern als extern. Die dynamiek daagt me uit, maakt dat ik er alles uit wil halen. Ook wanneer een klant een vraag heeft die niet direct past. Het dwingt me de gebaande paden te verlaten en het avontuur op te zoeken. Dan ben ik op mijn best. Ondernemend. Een aanpakker; eerst doen en dan overdenken.”

Lachend: “Natuurlijk, dat brengt me af en toe in een spannende positie. Mensen zeggen wel eens: ‘het is nooit saai met jou in de buurt’. Dat klopt wel, ik ben erg ongeduldig en heb een hoog energieniveau’. Daarom sport ik ook graag: wielrennen, waterpolo, squash. Daar kan ik mijn energie in kwijt en dat brengt mijn hoofd tot rust. Wanneer ik goed in mijn vel zit straalt dat uit op mijn omgeving. Het heeft een positieve invloed op mijn werk. En op mijn gezin."Poncherello Mahalla

33 jaar
Accountmanager lease/shortlease

Sinds 1 januari 2017 werkt hij voor Rebel Lease. Iets wat hem erg goed bevalt. Want hier kan hij twee van zijn beste eigenschappen combineren: zijn uitstekende inlevingsvermogen en zijn dienstverlenende instelling naar klanten. Maar dat is nog niet alles: de klik met zijn collega’s is bijzonder te noemen.

“We hebben allemaal dezelfde drive, dezelfde visie”, aldus Poncherello. “Alle neuzen wijzen dezelfde kant op. Wanneer een klant bijvoorbeeld geen passend voorstel bij Supershortlease kan krijgen, omdat hij iets zoekt voor wat langere termijn, helpen we hem via Rebel Lease. Het team versterkt elkaar. Ook privé. Zo merk ik als voormalig mooi weer-sporter dat zij mij motiveren om nog meer te doen.
Ik hou van squash, tennis, fietsen, voetbal en hardlopen. Iedereen hier is enorm sportief.”

Ook het rebelse imago trekt hem aan. “We moeten ons onderscheiden in de leasebranche, en dat doen we op een manier die bij ons past. Eigenwijs. Het leuke is: dat zit in de hele bedrijfscultuur verweven. Ik kan gewoon mijn sneakers en een trui dragen, dat doen de anderen ook. Voetjes op de vloer, doe maar normaal. We blijven jong en speels, niet persé in leeftijd maar wel in ons doen en laten. In aanpak en in denkwijze. Dat verkleint de afstand onderling en met klanten. De meeste spreken we met je en jou aan. Dat brengt je dichter bij elkaar.”Shahid Nasrullah

34 jaar
Accountmanager lease/shortlease

Hij houdt de automarkt nauwlettend in de gaten. Dat doet hij al sinds zijn jeugd. Maar nu kan Shahid zijn interesse voor nieuwe modellen en uitvoeringen ook in zijn werk gebruiken. Als je wilt weten wat er allemaal verkrijgbaar is - en hier snel in wilt rijden - dan moet je Shahid hebben.

“99 van de 100 keer kan de klant direct ‘wielen’ van ons meekrijgen”, geeft hij aan. Een stevige belofte, maar Shahid heeft het inzicht en de vaardigheid om ad hoc oplossingen voor klanten te verzorgen. “En wanneer we een specifieke auto niet direct klaar hebben staan, help ik de klant eerst op weg met een vergelijkbaar model. Later wissel ik die uiteraard om met de gewenste auto”, legt hij uit.

Naast het werk is Shahid een enthousiaste sporter en echte familieman. Een knieblessure zorgde er helaas voor dat hij het voetballen opzij moest zetten. Om aan zijn herstel te werken ging hij hardlopen. 5 kilometer werd al snel 10 kilometer. En nu staat de halve marathon van de City-Pier-City Loop op het programma. Richttijd: 1 uur 45 minuten. Sinds kort geeft hij ook voetbaltraining aan de Ukkies; kinderen van 4-6 jaar. Waaronder zijn eigen zoon, die in het doel staat.

In zijn werk is Shahid net zo open en eerlijk als privé. Hij neemt klanten graag werk uit handen door proactief te reageren op wat er moet gebeuren. “Ik probeer zoveel mogelijk te doen en zover mogelijk te gaan”, geeft hij aan. “Zo kan ik voor de klant in iedere situatie de voordeligste en beste oplossing vinden. Dat is wat mensen van mij mogen verwachten.”Sharon Pommerel

30 jaar
Accountmanager lease/shortlease

Ze is een enorme fan van snowboarden en een reislustig type. Met de Maledieven en Bali nog vers in het geheugen lonkt de spanning van een keer snowboarden in Canada. "Er valt nog zoveel te zien en te beleven", vindt Sharon.

Wat ze met auto's heeft? Welnu: haar eerste auto was een Peugeot 207. Dat zegt al veel. "Ik vind het heerlijk om open te rijden", vertelt ze. Sharon houdt ook van sportwagens. "Elk jaar bezoek ik Porsche dagen en de Super Car Sunday op het TT-circuit van Assen. Dat uitlaatgeluid! Mooi toch, zo'n lekker brommertje?"

Werken bij Supershortlease en Rebel Lease voelt voor haar als thuiskomen. "Ik ben heel gevoelig voor de juiste sfeer", vertelt ze. "Als accountmanager buitendienst wil ik auto's leasen een stuk persoonlijker maken.

Het gaat niet alleen over het leveren van auto's, ik wil een connectie met de klant maken. Wanneer die samenwerking prettig verloopt leidt dit van beide kanten tot meer voldoening. Ik hoor van mensen om mij heen dat ik sociaal en verzorgend ben. Het is leuk om de klant daarmee telkens weer te verrassen. Door net iets extra's te doen."

Maar het pakket dat ze brengt is breder. Sharon is ook een flapuit die niet zo van wachten houdt. Behoorlijk perfectionistisch ook. "Het moet gewoon netjes zijn", reageert ze lachend. "Alle zaken worden door mij tot in de puntjes uitgezocht en ik regel alles wat nodig is. Bedrijven geven geld uit en mogen daarbij verwachten dat ze in de watten worden gelegd.  Dat is voor mij niet meer dan normaal."Eric van der Geer

46 jaar
Wagenparkbeheerder

Sommige mensen maak je wat auto's betreft niets wijs. Eric van der Geer is zo'n iemand. Hij heeft een passie voor techniek en volgt de ontwikkelingen van het autorijden op de voet. Oorspronkelijk opgeleid als automonteur, klom hij op tot bedrijfsleider bij zijn vorige werkgever. Sinds 2007 past Eric al zijn kennis en ervaring ttoe als wagenparkbeheerder van HuurMij Mobiliteit.

"Geen dag is hetzelfde en dat houdt mijn werk spannend", vertelt hij. "Zijn het geen prijsonderhandelingen met leveranciers, dan ben ik wel bezig met onderhoud, schadeherstel of het rijklaar maken van nieuwe auto's. Ik stuur drie jongens in de werkplaats aan. Samen zorgen we er voor dat ons wagenpark er tiptop uitziet."

Zijn vrije tijd brengt hij door met zijn vrouw en 2 tieners, een meisje en een jongen. Vooral de zaterdagen zijn goed gevuld met volleybal en voetbal. In het vaderschap vertrouwt hij op zijn gevoel, net als in zijn werk. "Je gevoel is een uitstekend uitgangspunt om keuzes op te baseren", aldus Eric. "Die insteek heb ik overgehouden aan mijn werk als APK-keurmeester. Net als het vermogen om snel knopen door te hakken."

"Het is goed of het is niet goed", luidt zijn stelling. "Dat zeg ik ook altijd tegen de automonteurs die ik opleid: welke keuzes zou je maken als het om jouw eigen auto ging? Het is het beste referentiekader dat je hebt. En met dat uitgangspunt neem je altijd de juiste beslissingen voor een klant."Tjeerd Stuivenberg

28 jaar
Operationeel medewerker

Met een vader in de autobranche werd zijn liefde voor auto's hem met de paplepel ingegoten. Tjeerd smult voornamelijk van normaal uitziende auto's met grote motoren. "Groffe bakken", noemt hij ze zelf. Sinds 2015 werkt hij als operationeel medewerker voor HuurMij Mobiliteit. En dan met name voor Supershortlease en Rebel Lease.

"Ik heb gezellige collega's en een divers takenpakket", vertelt Tjeerd. "Daar hou ik van; dat regelwerk. Ik moet constant schakelen tussen contractbeheer, transport, planning, reparatie en onderhoud. Regelmatig heb ik daarom contact met de klant. Dat zijn meestal plezierige gesprekken, maar soms moet ik ook wat stelliger zijn. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, zowel voor mijzelf als voor de klanten. Daarom komen we er gelukkig altijd samen uit. Het leukste moment is natuurlijk als ik klanten mag bellen voor aflevering van hun nieuwe leaseauto."

Zelf rijdt hij 's winters met veel genoegen op en neer naar Oostenrijk. Tjeerd: "Ik ben gek op snowboarden. Die vrijheid, de rust die het geeft. Heerlijk! En dan aansluitend samen met vrienden een feestje bouwen. Het liefst zou ik vijf keer per jaar op wintersport gaan, maar twee keer lukt altijd wel."

In de zomerperiode richt hij zich op voetballen, duiken en barbecueën. Als het weer het toelaat gaat Tjeerds barbecue ieder weekend aan. En dan niet voor een hamburgertje. Nee: het zijn gerechten die zomaar 10-12 uur bereidingstijd hebben. Zoals pulled pork, een goed stuk ham of een tomahawk ribeye. "Het lekkerste stuk vlees dat er is", vindt hij zelf. "Wat voor barbecueën geldt, is ook op het werk van toepassing: met aandacht en een beetje geduld krijg je het beste resultaat."


Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com