{{content}} ×
Image Text

Shortlease BMW


Shortlease je BMW bij Supershortlease. Supershortlease heeft een ruim aanbod aan BMW auto's. Bekijk hieronder het overzicht en maak jouw keuze.

 

 

 

Gevonden auto's: 40 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 40 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Je BMW auto shortleasen

Een rond merkembleem met twee blauwe en twee witte vlakken en grills in de vorm van twee nieren. Wie dit hoort, weet gelijk… Juist, het gaat om een BMW. Uiteraard mag dit 100 jaar oude automerk niet ontbreken in het assortiment van Supershortlease. 

Ben jij een ware BMW-rijder en wil je stijlvol bij elke zakelijke afspraak aankomen en past die stijlvolle en stoere stijl ook bij je persoonlijkheid en je privéleven? Dan ben je bij Supershortlease aan het juiste adres. Bij ons shortlease je de BMW die past bij jouw werk, jouw leven en jouw stijl! 


De voordelen van een BMW shortleasen

Ben je ZZP'er of heb je werknemers die op projectbasis werken of in hun proeftijd zitten? Dan wil je uiteraard de zekerheid van een betrouwbare auto met de juiste uitstraling, maar je zit natuurlijk niet te wachten op langdurige wurgleasecontracten. Kies je voor Supershortlease, dan kies je voor:

  • een flexibel bestaan, door onze maandelijks opzegbare shortleasecontracten;
  • een ruime keuze aan BMW’s, waaronder de populaire 1-serie en de luxe 3-serie;
  • zuinige shortlease BMW’s met een lage bijtelling;
  • eerlijke prijzen, inclusief verzekering, onderhoud, service en pechhulp;
  • een betrouwbare en deskundige partij die er altijd voor je is en met je meedenkt.

Vind de BMW shortlease auto van je dromen

Ons wagenpark staat vol mooie shortlease BMW’s. Het wagenpark wordt continu ververst met nieuwe auto's waardoor de personenauto's in de meeste gevallen niet ouder dan één jaar zijn. En in veel gevallen krijg je zelfs gelijk een splinternieuwe BMW. Kies de shortlease BMW van je dromen en wij zorgen dat je binnen 24 uur klaar bent om te gaan waar je wilt.    


Wat je bestemming ook is, wij helpen je er te komen

Bij Supershortlease ben je verzekerd van ervaren, vriendelijk en behulpzaam personeel. Of je nou vragen hebt of een probleem ondervindt, we zijn er voor je om ze te beantwoorden en/of op te lossen. Hoe je met ons in contact komt? Nou heel simpel: je stuurt ons een mailtje naar info@supershortlease.nl of je belt ons via 088 – 9960100. In de meeste gevallen ontvang je binnen één uur een passende en vrijblijvende offerte.