{{content}} ×

Fleetmanagement dmv telematica

Realtime track & trace in online portal op smartphone, tablet of computer.

Ontvang notificaties bij extreem rijgedrag.

Automatische kilometer en rittenregistraties.

✔ Uitgebreide rittenraportages

GPS Tracker in elke auto

Direct realtime inzicht in de bewegingen van de shortleaseauto, u kunt direct monitoren en bijsturen. Dat is wat wij voor ogen hebben om onze klanten van nog meer service te voorzien.

Wij bieden exact die informatie die je nodig hebt om inzicht te houden. Extreem gebruik van de auto, schade of boetes, overschrijding van het overeengekomen aantal kilometers, hoog brandstofverbruik. Dit zijn maar een paar voorbeelden.

RentalTracker biedt de mogelijkheid om de auto's via GPS te tracken en overal live te volgen via GPS. Online zie je exact waar deze zich bevinden, zowel binnen Nederland als in de rest van Europa. De Online Tracking Portal zet de complexe wagenparkgegevens om in heldere, inzichtelijke wagenparkrapporten en- analyses. Zo heb je altijd en overal actuele informatie binnen handbereik en verkrijg je diepgaand inzicht in je bedrijf.


Image Text

Rittenregistratie

RentalTracker levert een complete set ritrapportages over het wagenpark en berijders. En, je kunt rapportages helemaal op maat met je eigen criteria samenstellen. In één oogopslag alle gegevens voor een totaal overzicht, inclusief de bezochte adressen. Eenvoudig in gebruik, lage kosten en de ritten worden volledig automatisch in een online account gezet.

In de rapportages vind je informatie over start/stoptijden, gereden kilometers per rit, kilometerstanden, bezochte adressen, snelheden en nog veel meer. De rapportages worden automatisch naar je en/of anderen verzonden per e-mail of sms. Het rittenregistratiesysteem werkt in zowel Nederland als in Europa.