{{content}} ×

Shortlease zzp

Als zelfstandig ondernemer, ofwel zzp'er, begrijp je als geen ander dat flexibiliteit essentieel is in je werk. Of je nu regelmatig naar klanten aan de andere kant van het land moet reizen, een project in het buitenland hebt, of te maken hebt met seizoensgebonden werkzaamheden; mobiliteit is cruciaal. Bij Supershortlease begrijpen we de behoeften van zzp'ers en daarom bieden we shortlease zzp aan, die perfect aansluit bij jouw dynamische levensstijl.

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Waarom shortlease zzp?

Bij Supershortlease bieden we zzp'ers de mogelijkheid om te profiteren van shortlease zzp, een flexibele vorm van leasen die perfect aansluit bij de wisselende behoeften van zelfstandige professionals. Niet langer vastzitten aan langdurige leasecontracten, maar de vrijheid om je leaseauto al vanaf één maand te beëindigen. Ontdek de voordelen van shortlease voor zzp'ers en ervaar de ultieme vrijheid op de weg.


De voordelen van shortlease zzp

Om het wat overzichtelijker te maken, zetten we de voordelen van shortlease zzp voor je op een rij:

  1. Keuze uit de nieuwste modellen: bij Supershortlease kan je kiezen uit een wagenpark van meer dan 1000 voertuigen, waarvan ze allemaal goed onderhouden worden. Rijd in stijl met de nieuwste modellen die passen bij jouw zakelijke imago;
  2. Flexibele leaseperiodes: je kan bij Supershortlease zelf bepalen hoelang je een voertuig wilt leasen, van 1 tot wel 24 maanden. Heb je een voertuig voor een langere periode nodig? Geen probleem, wij regelen het voor je! Zo heb je altijd de juiste mobiliteitsoplossing voor jouw situatie;
  3. Aantrekkelijke prijzen: geniet van aantrekkelijke prijzen voor shortlease zzp bij Supershortlease. Met meer dan twintig verschillende merken en modellen, is er altijd een voertuig die past bij jouw budget en wensen;
  4. Geen verrassingen: ontvang elke maand een overzichtelijk factuur zonder kleine lettertjes. Bij Supershortlease weet je precies waar je aan toe bent, zonder extra kosten of gedoe bij het in ontvangst nemen van jouw shortlease zzp voertuig;
  5. Verzekerd en pechhulp: onze shortlease zzp contracten omvatten een allrisk verzekering en pechhulp, zowel in binnen- als buitenland. Zo kan je zorgeloos de weg op, zonder je druk te maken over onvoorziene omstandigheden.

Shortlease voor zelfstandigen zonder personeel

Een shortlease contract bij Supershortlease biedt niet alleen oplossingen voor jouw zakelijke mobiliteitsbehoeften maar ook voor jouw privéleven. Gebruik de leaseauto voor een dagje uit of plan een ontspannen vakantie of weekendje weg. Onze diversiteit aan voertuigen, van stadsauto’s tot SUV’s, van handgeschakeld tot automaat, en zelfs hybride en elektrische modellen. Wij zorgen ervoor dat er altijd een geschikt voertuig voor jou beschikbaar is. Naast de personenauto’s hebben we ook een uitgebreide vloot aan bestelbussen in verschillende formaten tot onze beschikking. Zo kan je met shortlease zzp gemakkelijk jouw materialen voor werk verplaatsen van locatie A naar locatie B.


Direct rijden

Heb je de gewenste periode en het gewenste voertuig geselecteerd en gereserveerd? Wanneer je jouw ideale shortlease zzp voertuig gevonden hebt, wordt deze bij Supershortlease binnen 24 uur rijklaar gemaakt. Zo kan je gemakkelijk en direct de weg op. Shortlease direct rijden zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel de weg op kan. Waar wacht je nog op? Ontdek het gemak van shortlease voor zzp’ers en ervaar de vrijheid van flexibel en voordelig rijden.


Shortlease zzp

Wil je meer informatie over shortlease zzp of heb je specifieke vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Je kan ons bereiken via +31 (0)88 99 60 120 of via de mail; info@supershortlease.nl. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte shortlease oplossing voor jouw situatie.