{{content}} ×

Are you an expat or will you soon visit the Netherlands?

Looking for temporary services? We offer you the right car during your stay.

Zorgeloos mobiel in Nederland met Supershortlease

Werkt u tijdelijk in Nederland en zoekt u een betrouwbare, praktische oplossing voor uw vervoer? Supershortlease is de ervaren, servicegerichte partner van expats en hun werkgevers. Talloze internationale bedrijven laten Supershortlease de mobiliteit van hun expats in Nederland regelen, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens kan de auto op Schiphol afgeleverd worden.

Korte huur - 1 dag tot 30 dagen

Voor korte huur (korter dan 30 dagen) verwijzen wij je graag naar ons aanbod op www.huurmij.nl. HuurMij is onderdeel van Supershortlease en richt zich op autoverhuur voor de korte termijn. Met vestigingen in Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en met name Hoofddorp zitten wij altijd in de buurt.

Lange huur - 30 dagen en langer

Voor een huurperiode voor langer dan 1 maand kan je op deze site terecht en bieden wij je een shortlease mogelijkheid. Shortlease is een moderne en zeer flexibele manier van kortleasen. Hierbij is het contract na één maand gewoon per dag opzegbaar.

Schiphol airportservice

Wil je snel en gemakkelijk instappen of parkeren bij aankomst of vertrek op Schiphol, dat kan! Het ophalen en inleveren van de huurauto kan 24 uur per dag via onze Schipholservice. Informeer naar de kosten en voorwaarden.
Wanneer je gebruik wilt maken van deze dienst vermeld dan bij de reservering: #schipholservice.

Image Text

Service en gemak

Supershortlease, dat is service en gemak voor expats in Nederland! Met praktische oplossingen voor iedere expat die een goede, betrouwbare auto nodig heeft.

Groot servicegebied
Supershortlease biedt service in de gehele Randstad. Van de havens van Rotterdam en Amsterdam tot de Zuidas, van de Jaarbeurs tot de RAI en van de Blaak tot de Rembrandt-toren, de veilingen in Aalsmeer en Naaldwijk tot de industrie in Europoort: Supershortlease regelt de huur, plezierig en probleemloos!

Internationale klantenkring
Onze internationale klanten zijn organisaties uit vrijwel de hele wereld. Uit Europa – diverse EU-landen – de VS en Azië, met name uit China. Zij kiezen Supershortlease als hun vertrouwde partner.

Wat vragen onze klanten?

 • “Wij gaan ons vestigen in Nederland en zoeken mobiliteit voor onze medewerkers...”
 • “Ons bedrijf heeft een stand op een beurs in de RAI in Amsterdam. Wij zoeken op zeer korte termijn drie personenauto’s en een bestelbus.”
 • “Voor een grote turnaround op onze raffinaderij in Europoort zoeken wij voor onze contractors een aantal personenbusjes.”
 • “Voor drie medewerkers die een audit op ons Nederlandse verkoopkantoor uitvoeren, hebben wij representatief vervoer nodig.”
 • “Voor een herstructurering van onze activiteiten in de Benelux heeft onze interim-directeur voor drie maanden een comfortabel auto nodig, zonder kilometerbeperking.”
Image Text
Image Text

De voordelen van Supershortlease

 • Groot servicegebied
 • Speciale service voor internationale opdrachtgevers
 • Gratis pechhulp in West-Europa
 • Eenvoudig online bestellen
 • Gratis Personen Inzittenden Verzekering
 • Haal- en brengservice op het zakenadres
 • Scherpe tarieven voor vaste klanten
 • Huur op rekening mogelijk - geen gedoe met creditcards voor uw expat

Heb je een vraag of opmerking?

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google