{{content}} ×
Image Text

Volvo shortlease


Ben je van plan een Volvo te shortleasen? Via Supershortlease rij je snel in de Volvo die precies bij jou past. Zonder vast te zitten aan een lang contract vol kleine lettertjes! Supershortlease staat voor onbezorgd rijden. Met maximale vrijheid, passend bij jouw omstandigheden en bij alle variabelen in de huidige markt. We hebben de beste Volvo shortlease deals voor particulieren en ondernemers. Supershortlease zet ze voor je op een rijtje.

Gevonden auto's: 7 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 7 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Gun jezelf de beste Volvo aanbieding

Maak een keuze uit de scherpe Volvo shortlease aanbiedingen op deze website. Onze auto’s zijn vaak direct beschikbaar. Ze zijn populair, dus wees er wel snel bij! Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Volvo wilt shortleasen en welke afstand je verwacht te gaan rijden binnen de aangegeven periode. Nadat je aanvraag is geplaatst, krijg je van ons het scherpste aanbod en de voorwaarden. Ga je hiermee akkoord? Dan vragen wij nog enkele aanvullende gegevens voor de creditcheck. Hiermee stellen we de borg vast. Klik hier voor aanvullende informatie.

Het contract wordt helemaal online voor je in orde gemaakt. Hierna staat de Volvo volledig tot je beschikking. Een shortlease medewerker van Supershortlease zal ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de Volvo aan je over en ervaar je zelf elke dag het plezier van shortleasen bij Supershortlease. Veel rijplezier!

 

Volvo, een uitstekende keuze voor shortlease

Het van oorsprong Zweedse merk Volvo is trots op haar erfgoed rondom veiligheid. Sinds 2010 is Volvo Cars eigendom van een Chinees bedrijf. Zij blijven vernieuwen om bestuurders te helpen beschermen wat belangrijk is. Het merk biedt alle modellen inmiddels ook aan met elektrische aandrijving. Zo verkleint Volvo de impact van ons dagelijks vervoer op het milieu.

 

Volvo modellen volop in ontwikkeling

De allereerste Volvo is de ÖV4 uit 1927. Andere beroemde modellen uit het verleden zijn de Amazon, de Kattenrug, 240 (later Polar) en de Volvo P1800. Momenteel is Volvo in meerdere segmenten actief. De stationcars  zijn erg populair in de leasemarkt. De ruime limousines vormen de sedanlijn. Met de nieuwe modellen speelt Volvo een serieuze rol in o.a. de SUV-klasse. Met Volvo Recharge beschikt het merk over een complete lijn volledig elektrische en plug-in hybride auto’s.

 

Scherpe Volvo aanbiedingen in shortlease

Omdat we de shortleasemarkt iedere dag goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de scherpste Volvo aanbiedingen. Staat de Volvo van je keuze er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en verzeker jezelf van de meest actuele shortlease aanbiedingen per e-mail.

 

Shortleasen bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland. Naast Volvo voeren we ook vele andere merken. Onze vloot van ruim 1.800 auto’s geeft ondernemers en particulieren de kans om snel en flexibel met iedere denkbare situatie mee te bewegen. Wil je weten wat we op dit moment voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Bel dan 088 99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl.