{{content}} ×
Image Text

Peugeot shortlease


Ben je op zoek naar een Peugeot om te shortleasen? Dat kan bij Supershortlease met een model en de uitvoering die precies bij jou past. Zonder vast te zitten aan een langdurig contract vol met kleine lettertjes! Onbezorgd rijden met maximale vrijheid, passend bij jouw omstandigheden en bij de huidige markt. Supershortlease zet de beste Peugeot shortlease deals voor particulieren en ondernemers op een rijtje.

Gevonden auto's: 15 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 15 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Hoe verzeker je jezelf van de beste Peugeot aanbieding?

Maak je keuze uit de scherpe Peugeot shortlease aanbiedingen op deze website. Onze auto’s zijn vaak direct beschikbaar. Peugeot is populair, dus wees er wel snel bij! Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Peugeot wilt shortleasen en welke afstand je wilt rijden binnen de gewenste periode. Nadat je aanvraag is geplaatst, krijg je ons scherpe aanbod met de voorwaarden. Ben je akkoord? Dan vragen wij nog enkele aanvullende gegevens voor een creditcheck. Hiermee stellen we de borg vast. Klik hier voor aanvullende informatie.

Het opstellen en ondertekenen van het contract gebeurt helemaal online. Hierna zetten we de Peugeot voor je klaar. Een shortlease medewerker van Supershortlease zal ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de sleutels aan je over en ervaar je zelf elke dag het plezier van het shortleasen van jouw Peugeot bij Supershortlease.

 

Peugeot, een uitstekende keuze voor shortlease

Peugeot werd al opgericht in 1810, maar bouwde zijn eerste echte auto in 1890. Het grootste succes kwam na introductie van de Peugeot 205 in 1983. Deze compacte auto werd tweevoudig wereldkampioen rally en won tweemaal Parijs-Dakar. Hij werd niet alleen de bestverkochte auto in Frankrijk, maar ook de meest geëxporteerde Franse auto ooit. Zijn 3e opvolger in lijn, Peugeot 208, werd door een panel van 60 autojournalisten uit 23 Europese landen verkozen tot ‘Auto van het Jaar 2020’. Peugeot levert inmiddels hatchbacks, SUV, stations en sedans, in benzine, hybride en elektrische uitvoeringen, een mooi aanbod voor mensen die elektrisch willen rijden.

 

Scherpe Peugeot shortlease aanbiedingen

Omdat we de shortleasemarkt elke dag goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de scherpste Peugeot aanbiedingen. Staat de auto van je keuze er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail automatisch de laatste scherpe shortlease aanbiedingen.

 

Shortleasen bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland, van Peugeot en vele andere merken. Met een vloot van ruim 1.800 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met de situatie van jou of van jouw organisatie. Wil je meer informatie? Bel dan 088 99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl.