{{content}} ×
Image Text

Mercedes-Benz shortlease


Dagelijks in stijl arriveren op de plek van bestemming, wie wil dat nu niet? Wie een Mercedes-Benz shortleaset laat zien dat hij zich beweegt in het topsegment van de markt. Dat kan zonder vast te zitten aan een lang contract vol kleine lettertjes… bij Supershortlease geniet je van maximale vrijheid! Contracten zijn al vanaf 1 maand en daarna per dag opzegbaar. Bekijk het Mercedes-Benz overzicht hieronder en maak de best passende keuze.

Gevonden auto's: 22 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 22 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

De beste Mercedes-Benz aanbieding voor shortlease

Supershortlease heeft een ruim aanbod in het topsegment. Maar wie zoekt naar een Mercedes-Benz heeft vaak specifieke voorkeuren voor een uitvoering en optiepakket, dus wees er tijdig bij. Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Mercedes-Benz wilt shortleasen en welke afstand je wilt rijden binnen de gewenste periode. Nadat je aanvraag is geplaatst, krijg je ons scherpste aanbod en de voorwaarden. Is dat akkoord? Dan vragen wij nog enkele aanvullende gegevens voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Klik hier voor aanvullende informatie.

 

Flexibel een Mercedes-Benz shortleasen

Flexibel in een Mercedes-Benz rijden, zonder investeringen vooraf: Supershortlease maakt het mogelijk. Hoe langer de looptijd, hoe voordeliger het tarief. Het opstellen en ondertekenen van het contract gebeurt volledig online. Hierna zetten we de Mercedes-Benz voor je gereed. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de sleutels aan je over en ervaar je zelf dagelijks het genoegen van het shortleasen van een Mercedes-Benz bij Supershortlease.

 

Verschillende modellen Mercedes-Benz shortlease auto's

In een Mercedes-Benz kom je zakelijk en privé goed voor de dag. Het merk produceert solide, luxueuze modellen, die je in stijl comfortabel van A naar B brengen. Kortom: alles wat je zoekt in een shortlease auto. Supershortlease heeft onder andere luxe maar ook sportieve klasses opgenomen in haar shortlease wagenpark, zowel in benzine, hybride als in elektrische uitvoeringen. De auto's van Supershortlease zijn onder andere geselecteerd op aantrekkelijke opties en pakketten, voordelig brandstofverbruik en een zo laag mogelijke bijtelling. Indien gewenst kan je de Mercedes-Benz voor de deur laten afleveren of ophalen.

 

Scherpe Mercedes-Benz shortlease aanbiedingen

Omdat we de shortleasemarkt dagelijks goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de beste Mercedes-Benz aanbiedingen. Staat de auto van je keuze er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang per e-mail de nieuwste scherpe shortlease aanbiedingen.

 

Mercedes-Benz

Het Duitse merk Mercedes-Benz, veelal kortweg Mercedes genoemd, ontstond in 1926 na een fusie tussen Daimler en Benz. Benz was de eerste autoproducent ter wereld en bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. Onder het merk Mercedes-Benz zijn inmiddels personenauto's en -busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en vliegtuigen geproduceerd. Ook is het een zeer bekende naam in de Formule 1. Naast hun eigen team is Mercedes-Benz motorenleverancier van diverse andere teams.

 

Mercedes service bij Supershortlease

Valt je keuze op een Mercedes-Benz shortlease auto? Dan krijg je van Supershortlease de service die daarbij past. Indien gewenst, denken we graag met je mee over de mogelijkheden binnen het budget. Bel hiervoor 088 99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl. Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland, van Mercedes-Benz en vele andere topmerken. Met een vloot van circa 1.500 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met jouw zakelijke en persoonlijke situatie.