{{content}} ×

Privé Shortlease Auto's


Kan ik als particulier een auto shortleasen? Natuurlijk kan dat bij Supershortlease.

Contract na 30 dagen per dag opzegbaar

Geen BKR registratie

Transparante tarieven

Alle kosten inbegrepen op brandstof na

Inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, banden, pechhulp binnen- en buitenland en vervangend vervoer in NL (na 24 uur)

Gevonden auto's: 100 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 100 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Particuliere shortlease, bij Supershortlease zit je goed

Een paar weken naar Duitsland voor je werk, een tijdelijke baan waarvoor je een auto nodig hebt of je familieleden uit Australië van vervoer voorzien als ze komende zomer in Nederland verblijven. Een private shortlease auto nemen, biedt uitkomst wanneer je voor een korte tijd een auto nodig hebben. Shortlease voor particulieren is de ideale combinatie van flexibel huren en de voordelen van full-operational leasen. Supershortlease geeft je de vrijheid om te doen wat je moet doen, zolang het nodig is.


Bij een flexibel leven hoort een flexibele privé shortlease auto 

Auto’s huren, maar dan op een andere manier. Een aantal jaar geleden merkten we dat er behoefte was aan flexibel, zorgeloos en voordelig leasen. Vastzitten aan een tweejarig contract terwijl je een auto maar een jaar nodig hebt, daar zit toch niemand op te wachten? De auto kunnen nemen wanneer je maar wilt, alleen of met gezelschap en in binnen- of buitenland, maar ook zelf kunnen kiezen wanneer jij je contract beëindigt. Een passende auto met simpele voorwaarden en na een maand dagelijks opzegbaar. Dat zijn de voordelen van shortlease voor particulieren.


Altijd een private shortlease auto die bij je past 

Of je nu een stadsauto zoekt of een stationcar die de Zwitserse Alpen makkelijk aan kan, bij Supershortlease vind je altijd wat je zoekt. Van de sportieve Peugeot 108 tot Ford Focus, en van Mini Cooper One tot Toyota Auris TS hybride. Bovendien zijn de meeste auto’s in ons wagenpark nog geen jaar oud. Ook een automaat is geen probleem.


Vier je vrijheid: shortleasen als particulier 

Al onze auto’s zijn compleet uitgerust en scherp geprijsd. Verzekering, wegenbelasting, rente, afschrijving, reparaties, onderhoud (inclusief gratis vervangend vervoer) en banden, alles behalve brandstof is bij privé shortlease inbegrepen. Lekker voorspelbaar, want je wil toch geen verrassingen achteraf?

  • Inclusief allriskverzekering, waar je ook heengaat
  • Hoe langer je least, hoe goedkoper het maandbedrag
  • Al binnen een dag je auto ter beschikking
  • Elke auto heeft airconditioning, radio met bluetooth en USB-aansluiting en vaak ook standaard navigatie
  • Rijden in Nederland en bijna heel Europa

Supershortlease brengt je verder 

Ben je op zoek naar een bepaald type private shortlease auto? Heb je een speciale vraag of wil je gewoon een van onze medewerkers spreken? Geen probleem. Je kunt ons bereiken via 088 - 99 60 100 of stuur een mailtje naar info@supershortlease.nl