{{content}} ×

Private shortlease - Shortleasen als particulier | Supershortlease

Per direct een auto tot je beschikking


Kan ik als particulier een auto shortleasen? Dat kan natuurlijk bij Supershortlease.

Contract is dagelijks opzegbaar na 1 maand

Geen BKR registratie

Transparante tarieven

Alle kosten zijn inbegrepen, excl. brandstof

Inclusief motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, banden, pechhulp in binnen- en buitenland en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur)

Reserveringen voor de zomerperiode kunnen alleen gemaakt worden binnen 30 dagen voor inzet van de auto.

Gevonden auto's: 36 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 36 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Particuliere shortlease, bij Supershortlease zit je goed

Een paar weken naar Duitsland voor je werk, een tijdelijke baan waarvoor je een auto nodig hebt of je familieleden uit Australië van vervoer voorzien als ze komende zomer in Nederland verblijven. Een private shortlease auto nemen, biedt uitkomst wanneer je voor een korte tijd een auto nodig hebt. Shortlease voor particulieren is de ideale combinatie van flexibel huren en de voordelen van full-operational leasen. Supershortlease geeft je de vrijheid om te doen wat je moet doen, zolang het nodig is.


Bij een flexibel leven hoort een flexibele privé shortlease auto 

Auto’s huren, maar dan op een andere manier. Een aantal jaar geleden merkten we dat er behoefte was aan flexibel, zorgeloos en voordelig leasen voor een korte periode. Vastzitten aan een tweejarig contract terwijl je een auto maar een jaar nodig hebt, daar zit toch niemand op te wachten? De auto kunnen nemen wanneer je maar wilt, alleen of met gezelschap en in binnen- of buitenland, maar ook zelf kunnen kiezen wanneer jij je contract beëindigt. Een passende auto met simpele voorwaarden en na een maand niet maandelijks, maar dagelijks opzegbaar. Dat zijn de voordelen van shortlease voor particulieren.


Altijd een private shortlease auto die bij je past 

Of je nu een stadsauto zoekt of een stationcar die de Zwitserse Alpen makkelijk aan kan, bij Supershortlease vind je altijd wat je zoekt. Van de sportieve Peugeot 108 tot Ford Focus, en van Mini One tot Toyota Corolla TS hybride. Bovendien zijn de meeste auto’s in ons wagenpark nog geen jaar oud. Ook een automaat is geen probleem.


Vier je vrijheid: shortleasen als particulier 

Al onze auto’s zijn compleet uitgerust en scherp geprijsd. Verzekering, wegenbelasting, rente, afschrijving, reparaties, onderhoud (inclusief gratis vervangend vervoer) en banden, alles behalve brandstof is bij privé shortlease inbegrepen. Lekker voorspelbaar met een vast maandbedrag, want je wil toch geen verrassingen achteraf?

  • Inclusief allriskverzekering, waar je ook heengaat (geen extra kosten)
  • Hoe langer je least, hoe goedkoper het bedrag per maand
  • Al binnen een dag je nieuwe, of zo goed als nieuwe, auto ter beschikking
  • Elke auto heeft airconditioning, radio met bluetooth en USB-aansluiting en vaak ook standaard navigatie
  • Rijden in Nederland en bijna heel Europa

Supershortlease brengt je verder 

Ben je op zoek naar een bepaald type private shortlease auto? Heb je een speciale vraag over je private lease contract? of wil je gewoon een van onze medewerkers spreken? Geen probleem. Je kunt ons bereiken via 088 - 99 60 100 of stuur een mailtje naar info@supershortlease.nl

Veelgestelde vragen

Wat is shortlease?
Je zoekt een leaseauto voor een korte termijn? Shortlease stelt je in staat om op een flexibele en kostenbewuste wijze te voorzien in je (tijdelijke) mobiliteitsbehoefte. Je mobiliteitskosten kan je na 1 maand per dag aanpassen aan de behoefte. In specifieke gevallen zelfs sneller. Shortlease biedt nog meer voordelen. Zo kan je ook volledig off-balance beschikken over een auto. Compleet uitgerust en qua uitstraling passend bij hoe je zich als organisatie wilt profileren.

Hoe lang kan ik een auto shortleasen?
De shortleaseperiode is minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden. Na een maand kan je de auto zonder problemen inleveren en hoe langer je leaset, hoe lager het maandtarief wordt. Heb je de auto langer nodig dan 24 maanden, dan kan het contract in sommige gevallen worden omgezet naar een leaseconstructie.

Kan ik als ZZP'er ook kort leasen?
ZZP'ers kunnen ook bij Supershortlease shortleasen.