Home Shortlease auto Shortlease bedrijfswagen Prive shortlease Over shortlease Over ons Expats schipholservice Autotelematica Fleetmanagement Vacatures Veelgestelde vragen Contact Blogs Whitepapers Groeikaart Klantenvertellen
Volg ons:

Wat is shortlease?

Shortlease is voor een korte termijn van 1 maand tot 2 jaar leasen van een auto, waarbij je niet vast zit aan een leasecontract met een vaste looptijd, maar na 1 maand kan opzeggen en de huurvoorwaarden altijd kan aanpassen aan het gebruik of eventueel van auto kunt wisselen. Het is eigenlijk de gulden middenweg tussen huren en leasen. Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf en wil je je werknemers tijdelijk vervoer bieden of  heb je te maken met seizoenspieken dan is shortlease de ideale vervoersoplossing.

Shortlease particulier of zakelijk

Particulieren kunnen ook bij ons terecht. Zit je bijvoorbeeld tijdelijk tussen twee banen en heb je voor een aantal maanden particulier een voertuig nodig dan bieden wij ook hiervoor met shortlease de juiste oplossing. Eventueel kan je de auto aansluitend weer zakelijk gaan rijden.

Supershortlease

Omdat de vraag naar shortlease de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid, heeft Huurmij Mobiliteit een speciale website voor kort leasen. Bekijk hier alle personenauto’s en bestelwagens die je voor korte termijn kunt leasen. Ook de tarieven vind je er duidelijk bij vermeld.
Staat de gewenste auto er niet bij neem dan gerust contact met ons op per mail of op 088 - 9960100.

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com