{{content}} ×
Image Text

Klant aan het woord: Selo Yuksel van De Technische Detacheerder

Selo Yuksel over Supershortlease

 

Image Text

“Integriteit vind ik heel belangrijk”

 

Selo Yuksel is directeur-eigenaar van De Technische Detacheerder BV, een detacheringsbureau voor installatietechnici. Sinds de start in 2017 is deze organisatie flink gegroeid met flexibele krachten, die standaard na een jaar dienstverband worden overgenomen door de opdrachtgevers. Gedurende dat jaar verzorgt Supershortlease de mobiliteit van deze vaklieden.

 

In de binnendienst zoekt de Technische Detacheerder met een team van vier personen voortdurend naar succesvolle koppelingen tussen vraag en aanbod in de markt. Anno 2022 werken circa 20 techneuten extern bij opdrachtgevers, voornamelijk grotere installatiebureaus en andere bouw-gerelateerde bedrijven. Deze mensen beschikken allen over een elektrotechnische of werktuigbouwkundige achtergrond. Het zijn monteurs, werkvoorbereiders en calculators die o.a. zijn ondergebracht bij bedrijven zoals BAM, Strukton, ENGIE en Croonwolter&dros.

 

Kwaliteit wagenpark

“Zoals De Technische Detacheerder goed is in het vinden van de juiste kandidaten, is Supershortlease goed in tijdelijke vervoersoplossingen”, vindt Selo Yuksel. Waar het gaat om het wagenpark, is hij op dit moment met name gevoelig voor flexibiliteit en kwaliteit. “Onze interne mensen rijden daarom in een nieuw model BMW 1 serie of een Volkswagen Golf 8. In verband met de benodigde laadruimte rijdt onze buitendienst in een Volkswagen Caddy. Die bevallen uitstekend”, luidt zijn oordeel.

 

Persoonlijke benadering

In de relatie met toeleveranciers verlangt De Technische Detacheerder bovenal een integere manier van werken. “Dat is een kwaliteit waar wij zelf ook om bekend staan, onze mensen voelen dat tot in ieder vezeltje van het lichaam”, aldus Selo. “Naast integriteit staat ook een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel. De mensen die bij Supershortlease werken verdienen in mijn ogen een 8 op het gebied van betrokkenheid, maar ook in service, openheid, professionaliteit en snelheid.”

 

Haal- en brengservice

Het spreekwoord ‘gemak dient de mens’ blijkt ook in dit geval van toepassing. De Technische Detacheerder maakt gretig gebruik van de haal- en brengservice van Supershortlease. Aan het begin en het eind van een contractperiode, maar ook bij servicebeurten en reparaties. Selo: “Deze service vind ik echt supergoed. Hier hebben we als organisatie echt geen omkijken meer naar.” Op de vraag of hij Supershortlease ook aan andere organisaties zou aanbevelen knikt de directeur-eigenaar instemmend: “Zeker wel. Dat heb ik al gedaan!”