{{content}} ×

Private lease met flexibel contract; bij Supershortlease zit je goed

Ben je particulier en wil je flexibel leasen voor een korte termijn? Dan is private lease bij Supershortlease een interessante keuze! Wij bieden private lease contracten van een maand tot twee jaar. Onze garanties:

✔ Contract is dagelijks opzegbaar na één maand

✔ Geen BKR-registratie

✔ Transparante tarieven

✔ Alle kosten zijn inbegrepen, buiten de brandstof of het laden

✔ Internationale pechhulp en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur)

Bekijk ons aanbod hieronder en maak jouw keuze.

Gevonden auto's: 300 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 300 {{numberOfResults}}

Flexibel vervoer met private lease

Wellicht moet je een periode wat verder reizen naar het werk. Of dien je een poosje om andere redenen wat extra kilometers te maken. Private lease bij Supershortlease biedt dan uitkomst: het combineert de voordelen van flexibel huren en full-operational lease. Je krijgt de vrijheid om te doen wat je moet doen, zolang als dat nodig is. En na die tijd lever je de auto gewoon weer in.

 

Private lease bij Supershortlease: flexibel en vrij

Shortleasen betekent onbezorgd rijden voor particulieren met maximale vrijheid. Bij Supershortlease kennen we geen kleine lettertjes en zit je niet vast aan een langlopend contract. Je krijgt een passende auto en simpele voorwaarden. Het contract is na één maand dagelijks opzegbaar, je bepaalt dus zelf wanneer je het contract beëindigt. Verlengen kan natuurlijk ook, je krijgt van ons alle gelegenheid om mee te bewegen met de omstandigheden.

 

Altijd een private lease auto die bij je past

Of je nu een stadsauto zoekt, een praktische stationcar of een topmodel voorzien van alle luxe, bij Supershortlease vind je altijd een private lease auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. We zijn flexibel in het leveren van een reguliere brandstofauto, een duurzame hybride of een elektrische auto. Een deel van onze klanten kiezen voor een elektrische auto om gewoon eens te ervaren hoe dat werkt in de praktijk. Noem het een extra lange proefrit! De meeste auto’s in ons wagenpark zijn minder dan één jaar oud.

 

Hoe werkt het vastleggen van een private lease auto?

Je maakt eerst een keuze uit het aanbod voertuigen op onze site. Je kunt zelf aangeven hoe lang je wilt private leasen en hoeveel kilometer je denkt te gaan rijden in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is ingezonden krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog enkele aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg.

 

Wanneer kan ik over de private lease auto beschikken?

Zodra het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat allemaal online), wordt de auto voor je klaargezet bij één van onze vestigingen. Een private lease medewerker zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto. Daarna overhandigen we de sleutels en ervaar jij iedere dag de voordelen van private lease met een flexibel contract bij Supershortlease.

 

Vier de vrijheid: flexibel private leasen

Al onze private lease auto’s zijn compleet uitgerust en scherp geprijsd. Verzekering, wegenbelasting, rente, afschrijving en reparaties zijn bij private lease inbegrepen, evenals onderhoud (inclusief gratis vervangend vervoer) en banden. Alles behalve de brandstof of het laden. Met private lease hoef je je nergens zorgen over te maken. Met een vast maandbedrag weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

  • Inclusief allriskverzekering, waar je ook heen gaat (zonder bijkomende kosten)
  • Hoe langer je leaset, hoe lager het maandbedrag
  • Binnen een dag staat je auto ter beschikking
  • Iedere auto heeft airconditioning, radio met bluetooth en USB-aansluiting en vaak ook standaard navigatie
  • Rijden in Nederland en bijna heel Europa

 

Private lease flexibel bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland. Met een vloot van ruim 1.850 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met jouw situatie. Wil je meer weten over private lease? Bijvoorbeeld over het private lease contract of over de termijnen? Bel dan 088-9960100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl.