{{content}} ×

Elektrische & Hybride Shortlease Auto's | Supershortlease

Home

Elektrisch shortlease aanbod

De stap is gezet, het wordt een elektrische auto. Dit is echter nog maar de eerste stap, want er zijn verschillende elektrische auto’s waar je uit kunt kiezen. Wij zeggen: zet je keuze goed door en shortlease een volledig elektrische auto.

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Elektrische auto shortleasen


Je bent op zoek naar een elektrische shortlease auto. Wellicht vanwege het duurzame aspect of de lagere bijtelling. Dan ben je bij Supershortlease aan het juiste adres. Wij garanderen onbezorgd rijden met maximale vrijheid. Voor ondernemers en particulieren die niet houden van lange contracten of kleine lettertjes. Je vindt er de elektrische auto die perfect bij jou past. En bij de variabele omstandigheden van je bedrijf of organisatie.

Hoe werkt elektrisch shortleasen?


Op onze website vind je een ruim aanbod elektrische shortlease auto’s.
1) Maak je keuze
2) Geef aan hoe lang je de auto wilt shortleasen
3) En hoeveel (emissievrije) kilometers je in de aangegeven periode verwacht te rijden

Nadat de aanvraag door ons ontvangen is krijg je snel een offerte met de voorwaarden. Na akkoord hebben wij nog enkele aanvullende gegevens nodig voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie over shortlease
klik je hier.

Het hele proces van aanvragen tot ondertekening verloopt van begin tot eind online. Vervolgens wordt de wagen voor je klaargezet. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd voor je nemen om je wegwijs te maken met de auto. Je kunt vanaf nu genieten van je nieuwe elektrische shortlease auto!

De voordelen van een elektrische auto shortleasen

Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Een elektrische auto zorgt tijdens de gehele levensduur voor ruim 60% minder CO2-uitstoot dan een benzine auto.

Lage verbruikskosten
Lage verbruikskosten

Lage verbruikskosten

Stroom is voordeliger dan benzine of diesel. Daarnaast heeft een elektrische auto minder bewegende onderdelen én rijdt efficiënter. De onderhoudskosten liggen dus ook wat lager.

Snel rijden
Snel rijden

Snel rijden

Bijna geluidloos, maar heel snel en sportief rijden. Bij het optrekken in een elektrische auto krijg je direct maximaal koppel (Nm) van je elektromotor.

Meer comfort
Meer comfort

Meer comfort

Je elektrische shortlease auto is veel stiller dan eentje op brandstof. De elektromotor is trillingvrij en versnelt heel soepel zonder schakelmomenten. Dat zorgt voor comfortabel en ontspannen rijden. 

Elektrische shortlease


Rijden met een stekker zit al jarenlang in de lift. De combinatie van duurzame mobiliteit en een lagere bijtelling hebben gezorgd voor een groeiende populariteit.

Waar Tesla een van de voorlopers was van de nieuwste generatie elektrische wagens, volgden Renault met de ZOE en Nissan met de Leaf. BMW richtte zich met de i-modellen op elektrisch rijden en Volkswagen kreeg de E-Up.

Inmiddels kun je bij alle vooraanstaande merken kiezen uit een assortiment elektrische modellen met een aanzienlijke actieradius. Supershortlease heeft een ruime keuze elektrische voertuigen op voorraad. Zit jouw ideale auto daar niet tussen? Dan bestellen wij die voor je, en krijg je zolang een soortgelijk model. Net zo makkelijk!

Over Supershortlease


Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor elektrische shortlease auto’s. We zijn merkonafhankelijk. Met een vloot van 1.500 auto’s bewegen wij razendsnel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie (privé shortlease) of die van het bedrijf of de organisatie waar je werkt (zakelijke shortlease).

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.