Home Shortlease auto Shortlease bedrijfswagen Prive shortlease Over shortlease Over ons Expats schipholservice Autotelematica Fleetmanagement Veelgestelde vragen Contact Blogs Whitepapers Klantenvertellen
Volg ons:

Wie is wie

Bauke Tuitel

42 jaar
Manager lease/shortlease

Hij bezocht 15 landen in 1 jaar, van Zuid-Amerika tot India. In 2014 streek hij neer in Leiderdorp, op kantoor van Supershortlease. Ver weg van de uitgestrekte einder, maar zo mogelijk nog verder verwijderd van de doorsnee corporate kantoortuin.

“Er hangt hier een open sfeer”, vertelt Bauke.  Met ons kleine team kunnen we snel schakelen. We weten van elkaar wat er speelt, ook privé. Daar wordt het werk wel een stuk persoonlijker van! Humor vind ik ook heel belangrijk. We hebben een betrokken team dat zeer geïnteresseerd is in elkaar en in de klanten. Mensen die naar elkaar luisteren. Attent zijn. Dat werkt twee kanten op, want wat je aan anderen geeft krijg je ook terug.”

Vragen stellen en luisteren: het is een open vizier waarmee het team van Supershortlease aan de organisatie bouwt en gezamenlijke doelen vaststelt. De lat komt daarbij steeds iets hoger te liggen, iets waar Bauke van houdt. “Ik wil mezelf mentaal en lichamelijk uitdagen. Zo doe ik minimaal vier keer per week aan hardlopen en bezoek ik regelmatig de sportschool.

Heeft hij nog een tip waar het om verre reisbestemmingen gaat? “India is mijn favoriet. Een land van extremen. De  combinatie van natuur, mensen en eten is prachtig. Reizen vormt je, verandert je. Je ervaart de vrijheid van het zelf bepalen wat je wilt doen.


Trea Donk

53 jaar
Senior accountmanager shortlease (en een stukje PZ)

Ze werkt er al 19 jaar. Dat lijkt lang, maar vanwege de leuke uitdagingen door de jaren heen voelt dat voor Trea helemaal niet zo. Ze heeft bijvoorbeeld Supershortlease helpen opbouwen vanaf het prille begin. Iedere dag vindt zij de motivatie om zaken goed te regelen voor de klant. En daarvoor gaat zij redelijk ver. Een nieuwe opleiding, ’s avonds desnoods even doorgaan; het is een bevlogen dame. Niet alleen in het werk.

“Mijn cadeautje voor mijn vijftigste verjaardag was meedoen aan de marathon van New York”, vertelt ze lachend. “Een jaar later, in 2016, liep ik de marathon in Berlijn. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar ik vind rust in het hardlopen. Daarnaast verleg ik graag mijn grenzen. Tot hoever kun je gaan? Heel ver! Dat doe ik niet alleen: mijn hondje - een border terriër - loopt altijd met me mee.”

Het is voor Trea een sport om een passende vervoersoplossing te vinden voor de mensen die zij aan de
telefoon krijgt. Ook daar loopt ze graag een stapje harder voor. “Ik ben wel een flapuit en vraag van alles”, waarschuwt ze. “Maar dan leer je je klanten wel beter kennen. Met velen heb ik echt een goede band.” Deze sociale kant toont ze ook aan haar collega’s. “Ik maak elke week soep voor de mannen. Altijd vers, en met veel plezier. Ik houd van koken. En als ze jarig zijn mogen ze zelf kiezen wat voor soep zij willen. Ze hebben zo hun favorieten."


Ivo Dietz

43 jaar
Commercieel manager lease/shortlease

Hij heeft altijd in de automotive branche gezeten. Toch ziet hij auto’s slechts als praktische objecten. Het is vooral de dienstverlening die hem aantrekt in zijn werk voor Rebel Lease. Goed luisteren naar klanten en dan een goed advies uitbrengen. Zaken regelen en beloftes waarmaken.

“Ik snap de emotie die rond een auto hangt wel heel goed”, merkt hij op. “Het uitrekenen van de bijtelling is interessant, maar daar zit weinig beleving in. Klanten kiezen vaak ook voor een auto die zij mooi vinden, voor de uitstraling en aantrekkelijke opties. Dat geeft mij de adviserende rol waar ik me lekker bij voel.”

Van tevoren had hij niet kunnen vermoeden dat de ontwikkeling met Rebel Lease zo snel zou gaan.

“Supergaaf!” vindt Ivo. “Er gebeurt van alles, zowel intern als extern. Die dynamiek daagt me uit, maakt dat ik er alles uit wil halen. Ook wanneer een klant een vraag heeft die niet direct past. Het dwingt me de gebaande paden te verlaten en het avontuur op te zoeken. Dan ben ik op mijn best. Ondernemend. Een aanpakker; eerst doen en dan overdenken.”

Lachend: “Natuurlijk, dat brengt me af en toe in een spannende positie. Mensen zeggen wel eens: ‘het is nooit saai met jou in de buurt’. Dat klopt wel, ik ben erg ongeduldig en heb een hoog energieniveau’. Daarom sport ik ook graag: wielrennen, waterpolo, squash. Daar kan ik mijn energie in kwijt en dat brengt mijn hoofd tot rust. Wanneer ik goed in mijn vel zit straalt dat uit op mijn omgeving. Het heeft een positieve invloed op mijn werk. En op mijn gezin."


Poncherello Mahalla

32 jaar
Accountmanager lease/shortlease

Sinds 1 januari 2017 werkt hij voor Rebel Lease. Iets wat hem erg goed bevalt. Want hier kan hij twee van zijn beste eigenschappen combineren: zijn uitstekende inlevingsvermogen en zijn dienstverlenende instelling naar klanten. Maar dat is nog niet alles: de klik met zijn collega’s is bijzonder te noemen.

“We hebben allemaal dezelfde drive, dezelfde visie”, aldus Poncherello. “Alle neuzen wijzen dezelfde kant op. Wanneer een klant bijvoorbeeld geen passend voorstel bij Supershortlease kan krijgen, omdat hij iets zoekt voor wat langere termijn, helpen we hem via Rebel Lease. Het team versterkt elkaar. Ook privé. Zo merk ik als voormalig mooi weer-sporter dat zij mij motiveren om nog meer te doen.
Ik hou van squash, tennis, fietsen, voetbal en hardlopen. Iedereen hier is enorm sportief.”

Ook het rebelse imago trekt hem aan. “We moeten ons onderscheiden in de leasebranche, en dat doen we op een manier die bij ons past. Eigenwijs. Het leuke is: dat zit in de hele bedrijfscultuur verweven. Ik kan gewoon mijn sneakers en een trui dragen, dat doen de anderen ook. Voetjes op de vloer, doe maar normaal. We blijven jong en speels, niet persé in leeftijd maar wel in ons doen en laten. In aanpak en in denkwijze. Dat verkleint de afstand onderling en met klanten. De meeste spreken we met je en jou aan. Dat brengt je dichter bij elkaar.”


Shahid Nasrullah

33 jaar
Accountmanager lease/shortlease

Hij houdt de automarkt nauwlettend in de gaten. Dat doet hij al sinds zijn jeugd. Maar nu kan Shahid zijn interesse voor nieuwe modellen en uitvoeringen ook in zijn werk gebruiken. Als je wilt weten wat er allemaal verkrijgbaar is - en hier snel in wilt rijden - dan moet je Shahid hebben.

“99 van de 100 keer kan de klant direct ‘wielen’ van ons meekrijgen”, geeft hij aan. Een stevige belofte, maar Shahid heeft het inzicht en de vaardigheid om ad hoc oplossingen voor klanten te verzorgen. “En wanneer we een specifieke auto niet direct klaar hebben staan, help ik de klant eerst op weg met een vergelijkbaar model. Later wissel ik die uiteraard om met de gewenste auto”, legt hij uit.

Naast het werk is Shahid een enthousiaste sporter en echte familieman. Een knieblessure zorgde er helaas voor dat hij het voetballen opzij moest zetten. Om aan zijn herstel te werken ging hij hardlopen. 5 kilometer werd al snel 10 kilometer. En nu staat de halve marathon van de City-Pier-City Loop op het programma. Richttijd: 1 uur 45 minuten. Sinds kort geeft hij ook voetbaltraining aan de Ukkies; kinderen van 4-6 jaar. Waaronder zijn eigen zoon, die in het doel staat.

In zijn werk is Shahid net zo open en eerlijk als privé. Hij neemt klanten graag werk uit handen door proactief te reageren op wat er moet gebeuren. “Ik probeer zoveel mogelijk te doen en zover mogelijk te gaan”, geeft hij aan. “Zo kan ik voor de klant in iedere situatie de voordeligste en beste oplossing vinden. Dat is wat mensen van mij mogen verwachten.”


Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com