{{content}} ×
Home

Bedrijfswagen shortlease

Wil je een bedrijfswagen tot je beschikking hebben voor de periode van een maand tot twee jaar? Dan is shortleasen bij Supershortlease een interessante optie. Bekijk ons aanbod hieronder en maak jouw keuze.

Onze garanties:

✔ Binnen 24 uur geleverd ✔ Contract dagelijks opzegbaar na één maand ✔ Geen BKR-registratie ✔ Transparante tarieven
✔ Alle kosten zijn inbegrepen, buiten de brandstof ✔ Internationale pechhulp en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur)

Gevonden auto's: 16 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 16 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Shortlease een bedrijfswagen die bij je past

Lunch at the office krijgt een hele andere betekenis als je dag in dag uit, in je bedrijfswagen, stad en land afreist om klanten te bezoeken. Herken jij jezelf in deze situatie? Zorg dan minstens dat jouw ‘mobile office’ net zo comfortabel is als een daadwerkelijk kantoor. Supershortlease heeft verschillende bedrijfswagens, passend bij iedere behoefte en elk budget. Dus ben je op vrijdagmiddag klaar met je laatste opdracht? Verruil je ‘mobile office’ voor een ‘mobile home’, gooi die wielrenfiets en kampeerspullen achterin en ga op avontuur in de bergen. Shortlease dé bedrijfswagen voor jouw situatie. 


Jij bepaalt wat je nodig hebt! Shortlease bedrijfswagens van 3m³ tot 22m³

Of je nou een ZZP’er of een werkgever met 50 man personeel bent, bij Supershortlease vind je altijd het juiste merk en de juiste uitvoering bedrijfswagen. Zo kun je onder andere een Mercedes-Benz Sprinter, Renault Master, Volkswagen Caddy, Nissan NV400, Citroën Jumper of een Ford Transit Custom shortleasen. De laadruimtes van onze shortlease bedrijfswagens variëren van 3m³ tot 22m³. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wij zorgen voor de rest. Staat het gewenste merk of model er niet bij? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee, zodat jij altijd de bestelwagen vindt die bij je past. 

En ben je helemaal tevreden met de keuze van je shortlease bedrijfswagen? Geef je ‘mobiele kantoor’ dan een persoonlijk tintje en laat je bedrijfswagen(s) bestickeren in jouw eigen huisstijl. Zo ben je altijd en overal herkenbaar.   


Wij snappen waar jij heen wilt

Supershortlease werkt niet alleen graag met ondernemende mensen, wij zijn zelf ook ondernemende mensen die samen met jou willen bouwen aan een mooie en succesvolle toekomst. Daarom: 

  • kun je bij ons de beste bedrijfswagens shortleasen tegen eerlijke en transparante tarieven.
  • bieden wij compleet uitgeruste en verzekerde bedrijfswagens die de uitstraling hebben die past bij jouw organisatie.
  • kun je bij ons volledig off-balance beschikken over een shortlease bedrijfswagen. 
  • zijn onze shortleasecontracten dagelijks opzegbaar en kun je bij ons je bedrijfswagen boetevrij inleveren. Shortlease een bedrijfswagen alleen zolang het nodig is.

En heb je uiteindelijk toch behoefte aan meer vastigheid? Geen nood, als je wilt zetten wij je shortleasecontract graag om in een leasecontract. 


Ervaar onze service en het gemak van shortleasen

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Heb je behoefte aan een partij die met je meedenkt en je adviseert? Onze deskundige en hulpvaardige medewerkers staan voor je klaar. Persoonlijk, telefonisch of per mail geven wij je graag snel en accuraat antwoord op al je vragen. Je kunt ons bereiken via 088 – 99 60 100, info@supershortlease.nl of bezoek een van onze kantoren in Leiderdorp, Leiden, Alphen aan den Rijn en Hoofddorp.