{{content}} ×

Shortlease Emmen

Woon of werk jij in Emmen en ben je opzoek naar een auto voor shortlease? Dan ben je bij Supershortlease aan het juiste adres! Wij tonen jou de weg naar onbezorgd rijden in één van onze auto’s. Wij kunnen jou de maximale vrijheid bieden, of je nu particulier of ondernemer bent. Bij ons shortlease je zonder dat je vast zit aan een langdurig contract vol met kleine lettertjes, maar met een auto die perfect past bij zowel jou als jouw situatie. Kies de auto die jij nodig hebt, van personenauto’s, tot -busjes en elektrische voertuigen, wij hebben het!

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Supershortlease beloftes Emmen

Hieronder zetten we de beloftes van Supershortlease Emmen nog even voor jou op een rijtje:

  • Dagelijks nieuwe actieauto’s;
  • Na één maand dagelijks opzegbaar;
  • Volop compacte en elektrische modellen voor de binnenstad;
  • 24/7 pechhulp in zowel binnen- als buitenland;
  • Leasing tot 60 maanden mogelijk;
  • Een groot eigen wagenpark;
  • Binnen 24 uur geleverd;
  • Voor zowel bedrijven als particulieren;
  • Inclusief inzittendenverzekering;
  • Haal- en brengservice in heel Nederland (niet gratis).

 

Over shortlease Emmen

Supershortlease is de nummer 1 aanbieder als je op zoek bent naar shortlease in Emmen! Naast dat wij de nummer 1 aanbieder van Emmen zijn, zijn we dat van heel Nederland. Wij hebben 1.500 auto’s tot onze beschikking en hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij snel meebewegen met jouw persoonlijke of bedrijfssituatie. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via de telefoon, 085-0132481 of via de mail info@supershortlease.nl.

Hoe werkt shortlease in Emmen?

Op het moment dat je opzoek bent naar shortlease Emmen zal je beginnen om een vrijblijvende keuze uit ons ruime shortlease assortiment te maken. Hier kun je gemakkelijk aangeven hoe lang je een auto wilt shortleasen en naar wat voor auto je op zoek bent. Daarbij geef je aan hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden in de periode dat je de auto wilt shortleasen. Na het aanvragen zal je een offerte ontvangen waarin de voorwaarden voor shortlease Emmen bij Supershortlease staan. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte zullen wij aanvullende gegevens opvragen. Wij kunnen een creditcheck uitvoeren met deze gegevens, waarna de hoogte van de borg bekend wordt gemaakt. Wil je meer informatie over hoe dit in zijn werking gaat, klik dan hier!

Het aanvragen van een auto voor shortlease Emmen, tot het versturen van de offerte en het tekenen van het contract, verloopt allemaal online. Wanneer het contract is opgesteld en ondertekend en alles klopt, zal de gewenste auto worden klaargezet op de locatie in Emmen. Eén van onze shortlease Emmen medewerkers zal daar ruim de tijd nemen om je alles uit te leggen over de auto en je vragen beantwoorden. De praktische zaken rondom de auto worden dan helemaal duidelijk!

Auto rijden in Emmen

Emmen is een gemeente in de Nederlandse provincie Drenthe. Emmen is één van de groenste steden van Nederland, gelegen midden tussen de bossen, veen en open landschap. Tegelijkertijd is Emmen juist ook zeer stads, met topsportclubs en het grootst overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Emmen is gelegen dicht bij de Duitse grens, via de snelweg A37 langs Emmen bereik je deze zo. Daarnaast verbindt de N381 Drachten en Emmen. Aan de rand van het centrum is een bekend dierenpark te vinden, Wildlands Adventure Zoo Emmen.