{{content}} ×

Shortlease Eindhoven

Zoek je een shortlease auto in Eindhoven, zonder vast te zitten aan een langdurig contract vol kleine lettertjes, maar mét de auto die perfect bij jou en je omstandigheden past? Supershortlease biedt zowel ondernemers en particulieren maximale vrijheid. Wij tonen je de weg naar onbezorgd rijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het shortleasen van een compacte of elektrische auto voor het vervoer in de binnenstad.

Gevonden auto's: 275 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 275 {{numberOfResults}}

Hoe werkt shortleasen in Eindhoven?

Maak een keuze uit het ruime aanbod shortlease auto’s op deze website. Je kunt zelf aangeven voor welke periode je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je daarbij verwacht af te leggen. Nadat je aanvraag is ontvangen krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Ben je akkoord? Dan zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Klik hier voor meer informatie.

Zodra het contract is opgesteld en ondertekend (dit verloopt online), wordt de auto voor je klaargezet in Eindhoven. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto. Daarna dragen we de sleutels aan je over en ervaar je zelf het genoegen van shortleasen bij Supershortlease.

De beloftes van Supershortlease

Bij Supershortlease beloven wij jou het volgende:

  • Auto’s welke binnen 24 uur worden geleverd;
  • Dagelijks nieuwe actieauto’s;
  • Een groot eigen wagenpark;
  • Na 1 maand dagelijks opzegbaar;
  • Shortlease voor zowel bedrijven als particulieren;
  • Inzittendenverzekering inclusief;
  • Een groot aanbod aan compacte en elektrische voertuigen voor de binnenstad;
  • Leasing tot 60 maanden;
  • 24/7 pechhulp in zowel binnen- als buitenstad;
  • Een haal- en brengservice in heel Nederlands (tegen tarief).

Auto rijden in Eindhoven

 

Eindhoven kent een omvangrijk wegennet. Belangrijke aanrijroutes zijn de A2, de A50, A58, de A67 en de A270. De regio fungeert als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Bedrijven die hier een voorname rol in spelen zijn Philips, chipfabrikant ASML en de VDL Groep. De benaming ‘lichtstad’ kreeg Eindhoven overigens niet vanwege Philips, maar dankzij de omvangrijke luciferfabricage sinds 1870. De binnenstad herbergt veel grand cafés en gezellige terrassen. Centraal gelegen ligt de Markt en aan de zuidkant van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland. Eindhoven heeft met Eindhoven Airport de beschikking over een eigen luchthaven.

Over Supershortlease Eindhoven

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s. Niet alleen in Noord-Brabant maar in heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s beweegt Supershortlease snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.