{{content}} ×
Image Text

Mercedes-Benz shortlease


Shortlease je Mercedes-Benz bij Supershortlease. Supershortlease heeft een ruim aanbod aan Mercedes-Benz auto's. Bekijk hieronder het overzicht en maak jouw keuze.

 

 

Gevonden auto's: 15 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 15 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Kies uit verschillende Mercedes-Benz shortlease auto's

Ben je op zoek naar een Mercedes-Benz als tijdelijke auto, een representatieve auto die past bij jouw organisatie, budget en wensen? Supershortlease heeft de luxe maar ook sportieve A-klasse en C-klasse opgenomen in haar shortlease wagenpark, zowel in benzine en hybride uitvoeringen. Contracten al vanaf 1 maand en daarna per dag opzegbaar. Echter hoe langer de looptijd hoe voordeliger het tarief. Ook in onze shortlease acties komt de Mercedes-Benz regelmatig terug, een scherp tarief ongeacht de looptijd.

Je kan de Mercedes-Benz voor de deur laten afleveren of ophalen, indien gewenst. De auto's van Supershortlease zijn onder andere geselecteerd op aantrekkelijke opties en pakketten, voordelig brandstofgebruik en op een voordelig bijtellingspercentage. Heb je interesse vraag dan vrijblijvend een shortlease offerte op.


Wij denken met je mee

Bij een Mercedes-Benz shortlease auto die bij je past hoort een service die bij je past. Daarom denken we graag met je mee. Zou je meer willen weten over je mogelijkheden met jouw budget? Wat je vraag ook is, onze vakbekwame medewerkers helpen je graag. Neem contact met ons op via 088-99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl. Ben jij een werkgever die een auto zoekt voor z’n medewerker, een ZZP’er of ben je een expat? Bekijk ook eens ons assortiment bedrijfswagens. Waar je ook heen gaat, jouw reis begint bij Supershortlease.