{{content}} ×

Mercedes-Benz shortlease


Ben je op zoek naar een Mercedes-Benz als tijdelijke auto? Supershortlease heeft de luxe maar ook sportieve A-klasse en C-klasse opgenomen in haar shortlease wagenpark, zowel in benzine, diesel en hybride uitvoeringen. Contracten al vanaf 1 maand en daarna per dag opzegbaar. Echter hoe langer de looptijd hoe voordeliger het tarief. Ook in onze shortlease acties komt de Mercedes-Benz regelmatig terug, een scherp tarief ongeacht de looptijd.

Je kan de Mercedes-Benz voor de deur laten afleveren of ophalen, indien gewenst. De auto's van Supershortlease zijn onder andere geselecteerd op aantrekkelijke opties en pakketten, voordelig brandstofgebruik en op een voordelig bijtellingspercentage. Heb je interesse vraag dan vrijblijvend een shortlease offerte op.

Image Text

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Kies uit verschillende Mercedes-Benz shortlease auto's

Door ons veelzijdige aanbod vind je altijd wel een Mercedes-Benz shortlease auto die past bij jouw organisatie, budget en wensen. Zo kun je voor een stadsauto op benzine kiezen, maar ook hybride auto’s, diesels en elektrische zijn volop beschikbaar. Waar je ook heen gaat, jouw reis begint bij Supershortlease.


Wij denken met je mee

Bij een Mercedes-Benz shortlease auto die bij je past hoort een service die bij je past. Daarom denken we graag met je mee. Zou je meer willen weten over je mogelijkheden met jouw budget? Wat je vraag ook is, onze vakbekwame medewerkers helpen je graag. Neem contact met ons op via 088-99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl. Ben jij een werkgever die een auto zoekt voor z’n medewerker, een ZZP’er of ben je een expat? Bekijk ook eens ons assortiment bedrijfswagens. Het avontuur wacht op je. Waar ben jij?