{{content}} ×
Image Text

Fiat shortlease


Shortlease je Fiat bij Supershortlease. Supershortlease heeft een ruim aanbod aan Fiat auto's. Bekijk hieronder het overzicht en maak jouw keuze.

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Je Fiat auto shortleasen

Het woord F.I.A.T. staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino, maar de naam FIAT betekent oneindig veel meer. Opgericht in 1899, is het in Turijn gevestigde bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot het symbool van de technologische en creatieve ondernemingen van Italië, die het land en de geschiedenis van de wereldwijde mobiliteit voorgoed hebben veranderd.

De persoonlijkheid van de Agnelli-familie, de genialiteit en de ontwerpvisie van Dante Giacosa en het administratieve inzicht van Vittorio Valletta. De uitbreiding naar de Verenigde Staten en Rusland, maar ook de sleutelbasis in Turijn, in de industriële complexen Lingotto en Mirafiori. De allereerste Fiat 3 1/2 PK, de onvergetelijke "Topolino", de iconische 500 en andere historische mijlpalen zoals de 600, 124 en de Panda. De groei van het bedrijf, de fusies en de overnames. Meer dan 120 jaar van buitengewone ontwikkelingen, charismatische personages, evoluties van het bedrijfslogo en natuurlijk van de auto's: een lang verhaal.