{{content}} ×
Shortlease Fiat

Shortlease Fiat


Supershortlease, waar de vrijheid en flexibiliteit van shortlease samensmelt met het karakter en de stijl van het merk Fiat. Ontdek een Italiaanse rijervaring met onze uitgebreide selectie aan Fiat-modellen. Of je nu op zoek bent naar een handgeschakeld voertuig of automaat die hybride of elektrisch rijdt, bij Supershortlease vind je de shortlease Fiat die op jouw wensen aansluit.

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 5 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Een iconisch Italiaans design

Fiat staat bekend om zijn stijlvolle en compacte auto’s. Met de Fiat 500(C&E) en de Fiat Panda brengen we deze iconen binnen handbereik van shortlease. De Fiat 500, met zijn tijdloze design en levendige uitstraling, biedt een fijne rijervaring in de stad. Dit voertuig is ideaal als compacte stadsauto. Voor liefhebbers van Fiat, die net op zoek zijn naar iets groters, is de Fiat Panda uitermate geschikt. De Fiat Panda is een perfecte combinatie van compactheid en functionaliteit, ook uitermate geschikt voor het drukke stadsleven. Je kan zelf de keuze maken of je voor een handgeschakelde of automatische shortlease Fiat kiest, en of je voor een elektrisch of hybride model kiest.


Rijplezier

Een Fiat is ontworpen met de focus op rijplezier en wendbaarheid. Of je nu door de stad navigeert of de open weg verkent in een Fiat Cabrio, het compacte ontwerp en de handling van een Fiat maken elke rit plezierig. De soepele besturing en de dynamiek van de Fiat-modellen zorgen voor een fijne en veilige rijervaring.


Innovatieve technologie

Fiat staat niet alleen bekend om zijn esthetiek en soepele besturing, maar ook om de innovatieve technologie. Met geavanceerde functies zoals infotainmentsystemen, rijhulpsystemen en connectiviteitsopties biedt shortlease Fiat bij Supershortlease een moderne en geavanceerde rijervaring.


De voordelen van Shortlease Fiat

  • Flexibiliteit in contractduur: bij Supershortlease begrijpen we dat jouw behoeften aan mobiliteit kunnen variëren. Daarom bieden wij flexibiliteit in de duur van jouw shortlease contract. Of je nu voor een paar maanden of een jaar voor shortlease Fiat wilt gaan, wij passen ons aan jouw agenda aan;
  • All-inclusive service: onze shortlease Fiat pakketten zijn all-inclusive. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud, de verzekering, wegenbelasting of pechhulp. Alles is inbegrepen, zodat jij onbezorgd van je Fiat kunt genieten zonder onaangename verrassingen;
  • Transparante kosten: bij Supershortlease hechten we waarde aan transparantie. Onze tarieven zijn daarom ook duidelijk en overzichtelijk, zonder verborgen kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je met vertrouwen genieten van je shortlease Fiat.

Ervaar de vrijheid van shortlease Fiat

Ontdek de magie van Italiaans design, gecombineerd met de vrijheid van shortlease bij Supershortlease. Of je nu kiest voor de compacte charme van de Fiat 500C, Fiat 500E of de iets ruimere Fiat Panda, onze shortlease Fiat opties bieden de perfecte balans tussen stijl, prestaties en functionaliteit.

Wil je meer weten over het shortleasen van een Fiat of heb je andere vragen? Neem dan gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 99 60 100 of via de mail: info@supershortlease.nl.