{{content}} ×
Image Text

Nissan shortlease


Ben je op zoek naar een Nissan om te shortleasen? Bij Supershortlease vind je het model en de uitvoering die precies bij jou past. Zonder vast te zitten aan een lang contract vol kleine lettertjes! Onbezorgd rijden met maximale vrijheid, helemaal passend bij jouw situatie. Supershortlease zet de beste Nissan shortlease deals voor particulieren en ondernemers op een rijtje.

Gevonden auto's: 6 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 6 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

De beste Nissan shortlease aanbieding

Maak eerst een keuze uit de scherpe shortlease aanbiedingen op deze site. De auto’s zijn vaak per direct beschikbaar, maar Nissan is een populair merk dus wees er snel bij! Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Nissan wilt shortleasen en welke afstand je wilt rijden binnen de gewenste periode. Nadat je aanvraag is ontvangen, krijg je ons scherpste aanbod met de voorwaarden. Ben je akkoord? Dan vragen wij nog enkele aanvullende gegevens voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van je borg. Klik hier voor aanvullende informatie over hoe dit precies werkt.

Het opstellen en ondertekenen van het contract vindt volledig online plaats. Hierna zetten we de Nissan voor je klaar. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de sleutels aan je over en ervaar je zelf dagelijks het plezier van shortleasen bij Supershortlease.

 

Een Nissan shortleasen

Nissan is één van de grotere Japanse automobielfabrikanten. Het bedrijf vond z’n oorsprong in 1911 in Tokio en verkoopt per jaar gemiddeld vijf miljoen voertuigen. Daarmee hebben zij een wereldwijd marktaandeel van 6%. Noord-Amerika is de belangrijkste markt voor Nissan, in 2019 werden daar 1,6 miljoen voertuigen verkocht. In Europa waren dat er ongeveer 520.000. Nissan verkoopt wereldwijd een grote verscheidenheid aan modellen. In de Benelux zijn meerdere modellen verkrijgbaar. De lancering van de sportieve Nissan 350Z in 1969 ontketende een ware hype. Inmiddels is de 350Z opgevolgd door de 370Z en de GT-R. In 2010 was de Nissan Leaf één van de eerste volledig elektrische auto’s in Nederland verkrijgbaar.

 

Scherpe Nissan shortlease aanbiedingen

Omdat we de shortleasemarkt dagelijks goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de scherpste Nissan aanbiedingen. Staat de Nissan van jouw keuze er niet tussen op dit moment? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch de laatste scherpe shortlease aanbiedingen in je e-mailbox.

 

Shortleasen bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland. Wij voeren Nissan en vele andere merken. Met een vloot van circa 2.000 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met jouw persoonlijke of zakelijke situatie. Wil je meer weten? Bel dan 088 99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl