{{content}} ×

Kort zakelijk leasen

Soms heb je gewoon snel een auto nodig voor een korte periode. Omdat er morgen een nieuwe collega begint, of omdat je net een klus hebt binnengehaald. Kort zakelijk leasen is dan de beste oplossing! Wij hebben een shortlease auto voor je, passend bij jouw uitstraling en situatie. Zonder vast te zitten aan een lang contract vol kleine lettertjes. Bij Supershortlease ervaar je maximale vrijheid.

Gevonden auto's: 279 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 279 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Leasen met een korte looptijd

Supershortlease biedt jou de mogelijkheid om al vanaf één maand een auto te leasen. Na die ene maand kun je - indien gewenst - iedere dag het contract opzeggen. Behalve onze relaxte opzegregel, staat de nieuwe auto ook nog eens binnen 24 uur voor je klaar. Hoe flexibel wil je het hebben?

 

Kort zakelijk leasen

Shortleasen bij Supershortlease betekent:

 • Rijden in binnen- en buitenland.
 • Een betere prijs voor iedere maand die je langer leaset.
 • Kiezen voor een auto waarmee je zakelijk en privé goed uit de voeten kunt. De auto laten bestickeren is geen probleem.
 • Volop keuze uit aantrekkelijke opties, zoals een brandstofpas of haal- en brengservice.
 • Ruime keuze: ons wagenpark telt ruim 1800 shortleaseauto’s. 
 • Maatwerk. Een elektrische of benzine auto, een bestelbus of een cabrio, automaat of handgeschakeld: we hebben voor ieder wat wils!

Bovendien ontvang je een duidelijk contract met heldere voorwaarden. Geen addertjes onder het gras, maar meteen weten wat je uitgeeft. Het contract is inclusief groene kaart en vervangend vervoer bij pech onderweg. Het enige dat jij nog hoeft te doen is tanken en het navigatiesysteem instellen. Goede reis!

 

Hoe werkt kort zakelijk leasen?

Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt shortleasen en welke afstand je wilt rijden binnen de gewenste periode. Na plaatsing van de aanvraag krijg je van ons een scherp aanbod met de voorwaarden. Ga je akkoord? Dan vragen wij een aantal aanvullende gegevens voor een creditcheck. Hieruit bepalen wij de hoogte van de borg. Klik hier voor extra informatie.

Het opstellen en ondertekenen van het contract gebeurt online. Hierna zetten we de auto voor je klaar. Onze shortlease medewerkers zullen ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de sleutel aan je over en ervaar je zelf dagelijks het genoegen van kort zakelijk leasen bij Supershortlease.

 

Wat komt er kijken bij kort zakelijk leasen?

Bij shortleasen ga je zorgeloos de weg op. Supershortlease biedt:

 • Een dagelijks opzegbaar contract na een maand.
 • Transparante maandelijkse tarieven.
 • Alle kosten zijn inbegrepen, exclusief brandstof.
 • Inclusief motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie en banden.
 • Verzekering met pechhulp in binnen- en buitenland en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur).

 

Zelf je auto uitkiezen bij shortlease? Het kan!

Ben je op zoek naar een specifieke auto? Dan gaan we graag voor je aan de slag. Bij Supershortlease is het mogelijk om op persoonlijke basis een auto te selecteren, tegen dezelfde flexibele shortlease voorwaarden. Geef aan wat je zoekt en wij regelen het voor je. Zit er levertijd op en wil jij of je collega morgen rijden? Geen probleem! Dan krijg je zolang gewoon een andere auto uit voorraad mee.

 

Geen BKR registratie bij kort zakelijk leasen

Bij elke leaseovereenkomst voor langere termijn vindt een registratie plaats bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Met als gevolg dat de mogelijkheden om een nieuw krediet af te sluiten in veel gevallen worden beperkt. Denk hierbij aan het aanvragen van een lening, het afsluiten van een hypotheek of telefoonabonnement. Bij shortlease vindt geen BKR registratie plaats. En dat kan een zeer positieve invloed hebben op de nodige financiële armslag van je bedrijf of organisatie.

 

De voordelen van kort zakelijk leasen

Shortlease is een ontwikkeling die voortkomt uit vragen in de markt. Veel bedrijven zoeken zekerheid over maandelijkse kosten, tegelijk met flexibiliteit om snel te kunnen schakelen. zzp’ers kunnen meebewegen op projectbasis. En grote bedrijven kunnen hiermee eenvoudig het wagenpark op- en afschalen. In de volgende situaties is kort zakelijk een auto leasen ideaal:

 • Je wilt de zekerheden en gepersonaliseerde mogelijkheden van lease, maar de flexibiliteit van huur.
 • Je wilt de volgende dag een goede, betrouwbare auto voor de deur hebben staan voor jou of je collega.
 • Je wilt de zaken goed geregeld hebben, en budgettair precies weten waar je aan toe bent.
 • Je wilt een wagenpark dat aansluit bij de actuele omstandigheden van jouw bedrijf.
 • Je wilt geen BKR registratie.
 • Je wilt een vast contactpersoon die met je meedenkt bij flexibele mobiliteitsvraagstukken.

 

Zakelijk een elektrische auto leasen voor korte termijn

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De combinatie van duurzame mobiliteit en een lagere bijtelling hebben gezorgd voor stevige groei van het aanbod. Waar Tesla een van de voorlopers was, volgden Renault met de ZOE en Nissan met de Leaf. BMW richtte zich met de i-modellen op elektrisch rijden. Volkswagen kreeg de ID modellenreeks en Audi de e-tron. Inmiddels kun je bij alle vooraanstaande merken kiezen uit een assortiment elektrische modellen met een aanzienlijke actieradius voor de zakelijke rijder. Supershortlease heeft een ruime keuze elektrische voertuigen op voorraad.

 

Kort schakelen bij zakelijk leasen

Omdat we de shortleasemarkt iedere dag goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de beste aanbiedingen. Staat de auto van je keuze er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang per e-mail automatisch de laatste scherpe shortlease aanbiedingen.

 

Kort zakelijk leasen bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer één online aanbieder van kort zakelijk leasen in ons land. Met een vloot van ruim 1.800 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met de situatie van jou of van jouw organisatie. Wil je meer weten? Bel dan 088-9960100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl.