{{content}} ×

Shortlease in Nijmegen

Direct leverbaar in Nijmegen (en omstreken).

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Al binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Inclusief inzittenden verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Shortlease Nijmegen

Ben je op zoek naar een shortlease auto in Nijmegen? Dan ben je bij Supershortlease aan het juiste adres. Speciaal voor ondernemers en particulieren die niet houden van lange contracten of kleine lettertjes. Wij garanderen onbezorgd rijden met maximale vrijheid. Je vindt er de auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. Bijvoorbeeld een elektrische of compacte auto voor de binnenstad.

 

Hoe werkt shortleasen in Nijmegen

Je kunt zelf een keuze maken uit het ruime shortlease aanbod op onze website. Geef simpelweg aan hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je in de aangegeven periode verwacht te rijden. Nadat de aanvraag door ons ontvangen is krijg je snel een offerte met de voorwaarden. Na akkoord hebben wij nog enkele aanvullende gegevens nodig voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Het hele proces van aanvragen tot ondertekening verloopt van begin tot eind online. Vervolgens wordt de auto voor je klaargezet in Nijmegen. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd voor je nemen om je wegwijs te maken. Je kunt vanaf nu genieten van je nieuwe shortlease auto!

 

Over Supershortlease Nijmegen

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease. Niet alleen van de regio Nijmegen maar van heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s bewegen wij razendsnel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie (privé) of die van het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

 

Auto rijden in Nijmegen

De infrastructuur is prima, mede afhankelijk van piekmomenten. Nijmegen is een bedrijvige stad met een gunstig ondernemingsklimaat. Het staat bol van innovatie en is daarmee een kweekvijver voor veel high-tech startups. Als universiteitsstad heeft Nijmegen een bruisend uitgaansleven. Vele cafés en restaurants bevinden zich aan de Grote Markt, het Koningsplein en de Molenstraat. Vanuit Nijmegen zit je met de auto redelijk vlot in de Randstad, Noord-Brabant en Noord-Limburg. Ook het Ruhrgebied en de regio Antwerpen zijn goed aan te rijden. Belangrijke uitvalswegen zijn de A15, de A326, de A73/E31 richting Venlo en de A50 bij knooppunt Valburg.