{{content}} ×

Shortlease in Maastricht

Zoek je een shortlease auto in Maastricht? Zonder vast te zitten aan een langdurig contract vol kleine lettertjes, maar mét de auto die perfect bij jou en bij jouw omstandigheden past? Supershortlease biedt ondernemers en particulieren maximale vrijheid. Wij tonen je de weg naar onbezorgd rijden. Denk bijvoorbeeld aan het shortleasen van een compacte of elektrische auto voor vervoer in de binnenstad.

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Hoe werkt shortleasen in Maastricht?

Maak een keuze uit ons ruime shortlease aanbod. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je gaat rijden in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je een offerte met de voorwaarden. Na jouw akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Zodra het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat allemaal online), wordt de auto voor je klaargezet in Maastricht. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto. Daarna dragen we de sleutels aan je over en ervaar je zelf het plezier van shortleasen bij Supershortlease.

 

Over Supershortlease Maastricht

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease auto’s. Niet alleen in de regio Zuid-Limburg maar in heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s beweegt Supershortlease snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

 

Auto rijden in Maastricht

De belangrijkste aanrijroutes van Maastricht zijn de A2 en de A79. Deze stad aan de voet van de Sint-Pietersberg wordt ook wel ‘de hoofdstad van het goede leven’ genoemd. Maastricht staat vol historische panden en hippe designwinkels, er zijn statige kerken en avontuurlijke mergelgrotten. Bekende plekken in het centrum zijn het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, het Jekerkwartier en het Sphinxkwartier. Internationaal kreeg Maastricht grote naamsbekendheid door het Verdrag van Maastricht (1992), dat de Europese Unie in zijn huidige vorm creëerde. In een groot gedeelte van Maastricht geldt parkeren tegen betaling en voor vergunninghouders. Inwoners en bedrijven kunnen een parkeervergunning aanvragen.