{{content}} ×

Shortlease in Leiderdorp

Hoofdvestiging Lijnbaan

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Al binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Inclusief inzittenden verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
✓ Ook voor leasing tot 60 maanden
✓ Haal- en breng service in heel Nederland (niet gratis)

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Supershortlease Leiderdorp

Supershortlease in Leiderdorp is waar onze hoofdvestiging is gevestigd op de Lijnbaan 12. Daar bevind zich onze commerciële team (Bauke, Trea, Shahid en Sharon), werkplaats en backoffice van waaruit alles wordt gestroomlijnd om te zorgen dat de shortlease auto in perfecte staat bij jou terechtkomt.

Shortlease biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele lease. Kort leasen is ideaal wanneer jouw bedrijf of als privépersoon een flexibele vervoersbehoefte nodig hebt. In talrijke situaties biedt een shortlease auto uitkomst bijvoorbeeld als voorloopauto, voor zelfstandige ondernemers, starters zonder jaarrekening of als aanvulling op het vaste wagenpark en voor tijdelijke arbeidsovereenkomsten of proefperiode van buitendienstmedewerkers. Shortlease laat je optimaal profiteren van de voordelen van een leaseauto, maar dan zonder de financiële risico’s.

De leaseperiode kan vooraf worden overeengekomen maar is niet noodzakelijk. Je krijgt van ons geen afgesproken inleverdatum. Na 1 maand kan je zonder problemen de auto weer inleveren. Supershortlease is de specialist op het gebied van shortlease en kan daardoor zeer aantrekkelijke tarieven combineren met uitstekende kwaliteit en voorwaarden.

Voor uitleg over hoe shortlease werkt bij ons, klik hier.

 

Wilt je meer uitleg over de mogelijkheden bij Supershortlease?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem persoonlijk contact met ons op. Ons telefoonnummer is 088-9960100, mailen kan ook naar info@supershortlease.nl of gebruik het Whatsapp chatvenster.