{{content}} ×

Shortlease Leeuwarden – geniet van flexibiliteit en vrijheid

Zoek je een shortlease auto in Leeuwarden? Supershortlease toont je de weg naar onbezorgd autorijden, met maximale vrijheid voor ondernemers en particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét een auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. In ons brede aanbod vind je ook compacte of elektrische auto’s: perfect voor woon-werkverkeer in Leeuwarden.

Gevonden auto's: 296 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 296 {{numberOfResults}}

Hoe werkt shortlease in Leeuwarden?

Eerst kun je vrijblijvend een keuze maken uit het ruime shortlease aanbod op onze website. Je geeft zelf aan hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je denkt te gaan rijden in deze periode. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog een paar aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg.

Zodra het contract online is ondertekend, wordt de auto voor je klaargezet in Leeuwarden. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

 

Shortlease bij Supershortlease: na één maand iedere dag opzegbaar

Door een auto te shortleasen ervaar je als particulier of bedrijf maximale vrijheid en flexibiliteit. Bij Supershortlease kennen we geen kleine lettertjes en zit je niet vast aan een langlopend contract. Wij hanteren simpele voorwaarden en jij krijgt een auto die bij je past. Het contract is na één maand dagelijks opzegbaar. Je bepaalt dus helemaal zelf wanneer je het contract verlengt of beëindigt. Supershortlease geeft je alle gelegenheid die je nodig hebt om mee te bewegen met variabele omstandigheden. Je kunt hoe dan ook onbezorgd rijden!

 

Shortlease in Leeuwarden in vogelvlucht

Supershortlease in Leeuwarden biedt leasecontracten variërend van een maand tot twee jaar. Onze garanties:

✔ Het contract is dagelijks opzegbaar na één maand

✔ Transparant tarief

✔ Alle kosten zijn inbegrepen, buiten het tanken of laden

✔ Internationale pechhulp en (na 24 uur) vervangend vervoer in Nederland

✔ Geen BKR-registratie nodig

Bekijk ons aanbod, maak jouw persoonlijke keuze en beleef het gemak van shortleasen bij Supershortlease in Leeuwarden.

 

Autorijden en parkeren in Leeuwarden

De auto blijft een prima manier om je in en rond Leeuwarden te verplaatsen. Een aantal hoofdwegen verbindt Leeuwarden met andere steden: De A31 & N31 lopen richting Drachten, Leeuwarden, Harlingen en de Afsluitdijk. Via de A32 & N32 rijd je van Leeuwarden tot Heerenveen en Meppel. Groningen en Leeuwarden zijn verbonden via de N355. Halverwege de vorige eeuw is er een ringweg om Leeuwarden aangelegd, die nu middenin de stad ligt.

In het centrum van Leeuwarden geldt betaald parkeren. De parkeerduur is beperkt, het tarief naar verhouding redelijk. Lang parkeren is wel mogelijk in de parkeergarages of op parkeerterrein Fonteineiland. Inwoners kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een parkeervergunning of -ontheffing.

 

Over Supershortlease Leeuwarden

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease auto’s. We zijn niet alleen actief in Leeuwarden maar door heel Nederland! Met een vloot van ruim 1.900 auto’s beweegt Supershortlease vlot en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@supershortlease.nl of tel: 088-9960100.