{{content}} ×

Shortlease in Haarlem

Vestiging Koudenhorn

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Al binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Inclusief inzittenden verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
✓ Ook voor leasing tot 60 maanden
✓ Haal- en breng service in heel Nederland (niet gratis)

Gevonden auto's: 231 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 231 {{numberOfResults}}

Shortlease Haarlem

Woon of werk je in Haarlem en zoek je een shortlease auto? Supershortlease toont je de weg naar onbezorgd rijden. Maximale vrijheid voor ondernemers en particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét de auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. Bijvoorbeeld een compacte of elektrische auto voor de binnenstad.

 

Hoe werkt Shortleasen in Haarlem?

Je maakt een keuze uit het ruime shortlease aanbod op onze site. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je gaat rijden in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat helemaal online), wordt de auto voor je klaargezet bij Huurmij Sloothaak, onderdeel van Supershortlease en gevestigd op de Koudenhorn 24-30 in Haarlem. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto.

 

Over Supershortlease Haarlem

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease. Niet alleen van de regio Haarlem maar van heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s beweegt Supershortlease snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

 

Auto rijden in Haarlem

De auto blijft één van de meest flexibele vormen van vervoer in Haarlem. Van de 13e t/m de 17e eeuw was het een belangrijke textielstad. Tegenwoordig is het een stad met vooral bedrijven uit de dienstensector, waaronder een grote variatie aan winkels, zakelijke dienstverleners en publieke instellingen. Haarlem kent een groot aantal cafés en restaurants. Velen daarvan bevinden zich aan de Grote Markt. Meer horeca is er langs de Riviervismarkt, die uitkomt op het Klokhuisplein. Uitvalswegen zijn de A9, A200 en A208.