{{content}} ×

Shortlease in Den Bosch – flexibiliteit en vrijheid

Zoek je een shortlease auto in Den Bosch? Supershortlease toont je de weg naar onbezorgd autorijden, met maximale vrijheid voor ondernemers en particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét een auto die perfect bij jou en bij jouw omstandigheden past. In ons brede aanbod vind je ook compacte of elektrische auto’s: perfect voor woon-werkverkeer in Den Bosch.

Gevonden auto's: 300 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 300 {{numberOfResults}}

Hoe werkt shortlease in Den Bosch?

Eerst kun je vrijblijvend een keuze maken uit het ruime shortlease aanbod op onze website. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je denkt te gaan rijden in de aangegeven periode. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte en de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog een paar aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg.

Wanneer het contract online is ondertekend, wordt de auto voor je klaargezet in Den Bosch. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

 

Shortlease bij Supershortlease: na één maand dagelijks opzegbaar

Door auto’s te shortleasen ervaren particulieren en bedrijven maximale vrijheid. Bij Supershortlease kennen we geen kleine lettertjes en zit je niet vast aan een langlopend contract: je krijgt een passende auto en simpele voorwaarden. Het contract is na één maand dagelijks opzegbaar. Je bepaalt dus zelf wanneer je het contract beëindigt of dat je het verlengt. Supershortlease geeft je alle gelegenheid om mee te bewegen met de omstandigheden. Je kunt onbezorgd rijden!

 

Shortlease in Den Bosch in vogelvlucht

Supershortlease biedt leasecontracten variërend van een maand tot twee jaar. Onze garanties:

✔ Het contract is na één maand iedere dag opzegbaar

✔ Transparante tarieven

✔ Geen BKR-registratie

✔ Alle kosten inbegrepen, buiten het tanken of laden

✔ Internationale pechhulp en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur)

Bekijk ons aanbod, maak jouw persoonlijke keuze en beleef het plezier van shortleasen bij Supershortlease in Den Bosch.

 

Autorijden in Den Bosch

Autorijden blijft een goede manier om je weg te vinden in en rond ’s-Hertogenbosch. Via de A59 zijn er goede verbindingen met Oss, Nijmegen en Arnhem in het oosten en Waalwijk, Tilburg en Breda in het westen. Den Bosch is via de A2 verbonden met Utrecht en Amsterdam. Diezelfde A2 verbindt Den Bosch met Eindhoven en Maastricht in het zuiden. Via de N279 zijn onder meer Veghel en Helmond in het zuidoosten te bereiken. Het centrum van Den Bosch telt acht parkeergarages. Buiten op straat in de binnenstad geldt betaald parkeren. Bewoners of bedrijven in Den Bosch kunnen een parkeervergunning aanvragen.

 

Over Supershortlease Den Bosch

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor het shortleasen van auto’s. Niet alleen in Den Bosch maar in heel Nederland! Met een vloot van ruim 1.900 auto’s beweegt Supershortlease vlot en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl