{{content}} ×

Shortlease in Den Haag

Direct leverbaar in Den Haag (en omstreken).

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Al binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Inclusief inzittenden verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Shortlease Den Haag

Woon of werk je in Den Haag en zoek je een shortlease auto? Supershortlease toont je de weg naar onbezorgd rijden. Maximale vrijheid voor ondernemers en particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét de auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. Bijvoorbeeld een compacte of elektrische auto voor de binnenstad.

 

Hoe werkt Shortleasen in Den Haag?

Je maakt een keuze uit het ruime shortlease aanbod op onze site. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je gaat rijden in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat helemaal online), wordt de auto voor je klaargezet in Den Haag. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto.

 

Over Supershortlease Den Haag

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease. Niet alleen van de regio Den Haag maar van heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s beweegt Supershortlease snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 085-0132481 of info@supershortlease.nl.

 

De beloftes van Supershortlease

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand dagelijks opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Volop compacte en elektrische modellen voor de binnenstad
✓ Inclusief inzittendenverzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
✓ Ook voor leasing tot 60 maanden
✓ Haal- en brengservice in heel Nederland (niet gratis)

 

Auto rijden in Den Haag

De auto blijft één van de meest flexibele vormen van vervoer in Den Haag. Het is een stad waar internationale business aan de orde van de dag is. Het parlement, de regering, het Internationaal Gerechts- en Strafhof, ambassades en internationale bedrijven geven vorm aan de zakelijke kant. Terwijl de andere kant juist sociaal, gezellig en vooral informeel is. De boulevard en de stranden van Scheveningen en Kijkduin liggen op pakweg een kwartiertje van de Haagse binnenstad. Uitvalswegen zijn de A12, de A13 en de A4.