{{content}} ×

Shortlease Assen

Ben jij op zoek naar shortlease in of in de buurt van Assen? Dan ben je bij Supershortlease aan het goede adres! Wij staan voor je klaar en hopen jouw wensen qua shortlease Assen te vervullen. Door ons ruime aanbod aan auto’s is het mogelijk om snel te schakelen, waardoor jij snel de weg op kunt gaan in de auto en in de gewenste periode waar jij naar op zoek bent. Supershortlease toont jou de weg naar onbezorgd rijden met de maximale vrijheid, en zonder dat je vast zit aan een langdurig contract wat vol staat met gekke voorwaarden of kleine letters.

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 278 {{numberOfResults}}

Auto rijden in Assen

Assen, een groene gemeente in het noorden van de Nederlandse provincie Drenthe. Assen bestaat uit ontzettend veel land en bossen. Zo kun je hier genieten van een wandeling door het Asserbos of langs de Baggelhuizerplas. Hiervoor moet je natuurlijk wel een stukje rijden en dat kan met een auto van Supershortlease. Shortlease een auto voor een korte periode om de prachtige natuur te bekijken en richting een bos of plas te rijden. Met de auto kan je ook het Circuit Assen bezoeken, TT Circuit Assen. Shortlease Assen biedt de mogelijkheid een auto te leasen voor een korte periode zodat je gemakkelijk naar het circuit kunt reizen om je favoriete motorrace te bekijken!

Voordelen shortlease Assen

Lees hier welke voordelen Supershortlease je heeft te bieden voor shortlease in Assen:

  • 24/7 pechhulp in zowel het binnen- als buitenland;
  • Een contract wat je na één maand dagelijks kan opzeggen;
  • Een groot eigen wagenpark;
  • Shortlease inclusief inzittenden verzekering;
  • Shortlease voor zowel bedrijven als particulieren;
  • Auto’s die binnen 24 uur worden geleverd;
  • Het dagelijks verschijnen van nieuwe actie auto’s.

Hoe werkt het?

Wanneer je op zoek bent naar een auto voor shortlease in Assen, kan je beginnen met het bekijken van ons ruime assortiment aan auto’s op de website. Je kunt hierna vrijblijvend een keuze maken voor een auto die je interessant vindt. Op onze website kan je gemakkelijk aangeven wat de gewenste periode voor shortlease is en hoeveel kilometer je verwacht te gaan rijden in deze periode. Wanneer je een aanvraag voor een auto, de gewenste periode en het verwachtte aantal kilometers hebt gedaan, zal je een offerte met alle voorwaarden ontvangen. Nadat je akkoord hebt gegeven op deze offerte zullen wij je vragen naar aanvullende persoonsgegevens. Door deze gegevens kunnen wij een creditcheck uitvoeren, waarna we de hoogte van de borg kunnen bepalen. Wil je meer informatie over hoe shortlease in Assen in zijn werking gaat? Klik dan hier!

Het aanvragen van een auto voor shortlease in Assen tot het ontvangen van de offerte en het tekenen van het opgestelde contract zal online plaatsvinden. Op het moment dat alles aangeleverd, gecontroleerd en getekend is, kan de auto worden gebracht op een afgesproken locatie in Assen. Een van onze medewerkers zal je uitgebreid uitleggen hoe de auto van A tot Z werkt, waardoor jij de weg op kan gaan. De medewerker neemt de tijd zodat jij alle vragen die je hebt kan stellen en alles helemaal duidelijk wordt!

Over Supershortlease Assen

Supershortlease is expert in het shortleasen van auto’s in verschillende soorten en maten. Naast dat we dé nummer 1 aanbieder zijn in Assen, zijn we dit van heel Nederland. Zo is jouw vraag nooit te gek en kunnen wij gemakkelijk bekijken welke auto het beste bij jouw persoonlijke en/ of zakelijke voorkeur(en) past. Door ons ruime assortiment wat bestaat uit 1.500 auto’s, staan we snel voor jou klaar en kunnen we op een flexibele manier met je mee bewegen. Zo hopen we dat je zo snel mogelijk de perfecte auto voor shortlease in Assen kunnen voorzien.