{{content}} ×

Heb je al een andere shortleaseofferte?

Wij helpen je een duidelijke en eerlijke afweging te maken

Bij Supershortlease kunnen wij je helpen je concurrerende leaseofferte te vergelijken. Zo kunnen we je van een eerlijke vergelijking voorzien. Wanneer je de concurrerende leaseofferte met ons deelt, kijken we graag met je mee naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, hierdoor gelden de Privacy Statement en Servicevoorwaarden van Google

Eenvoudig vergelijken

Spoken er vragen in je hoofd rondom een leaseofferte die je hebt gekregen, welke je niet duidelijk beantwoord krijgt? Bij Supershortlease helpen wij je hier graag mee verder. We leggen je graag duidelijk uit wat de overeenkomsten en de verschillen zijn tussen de door jou opgestuurde concurrerende leaseofferte en onze eigen offertes. Door onze jarenlange ervaring en experts weten we precies waar we naar moeten kijken en welke valkuilen er kunnen zijn. Als je je concurrerende leaseofferte niet met ons wilt delen, is dat ook geen enkel probleem! Je kunt ook los vragen stellen die we zullen beantwoorden. We helpen je graag verder en geven je een eerlijk advies.

Waar moet je op letten?

Het verschil tussen verschillende leaseoffertes zit hem niet alleen in het tarief. Zo kan het zijn dat de minimale contractduur, of het, eerder dan afgesproken, inleveren van de auto anders is. Het is ook belangrijk om te vergelijken hoe de auto’s worden verzekerd en wie er in de auto mag rijden en of je vervangend vervoer krijgt als je met pech of schade langs de weg staat. Tot slot kunnen we ook de uitvoeringen van de auto’s vergelijken. Alles zodat jij straks gebruik kan maken van de beste deal!

Heb je voor nu al punten die je wilt bespreken of heb je andere vragen? Dan kun je gemakkelijk contact met ons nemen via onze e-mail, info@supershortlease.nl of bel naar 088 99 60 100!