{{content}} ×

Shortlease Auto's - Snel beschikbaar | Supershortlease

Home

Snel een auto nodig?

Ons snel beschikbare aanbod wisselt dagelijks. Zoek je auto naar wens uit en vraag direct een offerte aan. Binnen 24 uur onderweg en na 30 dagen per dag opzegbaar. De volgende auto's zijn binnen nu en 2 weken inzetbaar. Hoe snel je precies kunt rijden hangt af van de beschikbare datum van de uitgekozen auto en hoe snel we de acceptatie kunnen afronden.

Gevonden auto's: 30 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 30 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Offerte akkoord?


Heb je een offerte van ons ontvangen en ga je daarmee akkoord? Stuur dan zo snel mogelijk de benodigde gegevens in, zodat we de acceptatieprocedure ook snel kunnen starten en afronden. 

Dan kun je misschien morgen al op weg!

Instappen maar


De perfecte auto gevonden? Acceptatie akkoord?
Zo haal je hem op of laat je hem brengen. 

Droomauto niet gevonden?


Niet kunnen vinden wat je zoekt? Geef ons door wat voor soort auto je wanneer nodig hebt, hoe lang en hoeveel kilometer je verwacht te rijden, en we sturen je vrijblijvend een offerte.

SNEL OP WEG

Zo kun je supersnel instappen

Als je snel de gevraagde gegevens instuurt na het accepteren van de offerte, verwerkt de afdeling acceptatie jouw aanvraag binnen 1 werkdag. Als we groen licht hebben om de auto in te zetten, neemt 1 van onze accountmanagers contact met je op om de voorwaarden te bespreken.

Als de auto beschikbaar is, je gaat akkoord met de voorwaarden en we kunnen het contract en de vooruitbetaling vandaag regelen, dan kun je morgen rijden!

Als je akkoord bent met ons shortlease voorstel, hebben we de volgende gegevens van je nodig:
* De gewenste inzetdatum
* Kopie rijbewijs en paspoort
* Kopie recente loonstrook
* Kopie recent bankafschrift met daarop de salarisstorting

Meer info →

De auto kan (kosteloos!) opgehaald worden op één van onze HuurMij locaties. 

HuurMij locaties weergeven →

Ja de auto kan gebracht worden naar elk adres in Nederland, behalve de Wadden eilanden.

Lees hier meer over alle transportmogelijkheden

De begin- en eindkilometerstand van het contract met bijbehorende tankinhoud worden bepaald bij vertrek en terugkomst op de HuurMij-vestiging.

Shortlease de auto die bij je past

De ene dag rijden om je klanten te bezoeken, de andere dag met je beste vriend naar de Ardennen voor een weekend mountainbiken. Een shortlease auto is niet zomaar een auto. Hij moet voorzien zijn van alle gemakken en passen bij jouw leven. Of je nu een trendy stadsauto zoekt of de nieuwste SUV die je van en naar je werk brengt, maar ook jouw vriendenweekend laat slagen, Supershortlease regelt het. Niet vastzitten aan een jaarcontract maar elke dag kunnen opzeggen. Dat is de kracht van Supershortlease.

Ervaar de vrijheid van shortlease

ZZP’er en op zoek naar een betrouwbare auto? Voor je werk naar die nieuwe opdrachtgever? Wat je ook doet, een shortlease auto is altijd het antwoord. Niet alleen stoere personenauto’s voor organisaties met tijdelijke contracten, ook voor bedrijven met seizoenspieken of startende ondernemers. Ervaar zelf de vrijheid met een shortlease auto. Per maand opzegbaar, rijden in binnen- en buitenland, inclusief een compleet verzekeringspakket. 

Kies uit meer dan twintig shortlease merken

Door ons veelzijdige aanbod vind je altijd wel een shortlease auto die past bij jouw organisatie, budget en wensen. Zo kun je voor een stadsauto op benzine kiezen, maar ook hybride auto’s, diesels en elektrische zijn volop beschikbaar. Van een compacte Peugeot of middenklasse Toyota tot een sportieve BMW of luxe Mercedes. Van stadsauto tot premium model. Waar je ook heen gaat, je reis begint bij Supershortlease.

Wij denken met je mee 

Bij een shortlease auto die bij je past hoort een service die bij je past. Daarom denken we graag met je mee. Op zoek naar een bepaald merk? Of zou je meer willen weten over je mogelijkheden met jouw budget? Wat je vraag ook is, onze vakbekwame medewerkers helpen je graag.

Neem contact met ons op via 088-99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl. Ben jij een werkgever die een auto zoekt voor z’n medewerker, een ZZP’er of ben je een expat? Bekijk ook eens ons assortiment bedrijfswagens. Het avontuur wacht op je. Waar ben jij?

Whatsapp
Whatsapp
Chat
Chat
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
E-mail
E-mail

E-mail

Wil je meer informatie? Of heb je een offerte ontvangen waar je vragen over hebt?