{{content}} ×

Tijdelijk auto huren

Bij Supershortlease kan je om tijdelijk een auto te huren. Dit kan dé oplossing zijn wanneer je zelf niet in het bezit bent van een auto maar je er wel een nodig hebt. Ook wanneer je bijvoorbeeld een busje nodig hebt om meerdere mensen of materialen te vervoeren biedt dit een uitkomst. Tijdelijk auto huren gaat gemakkelijk via de website van Supershortlease op verschillende locaties in heel Nederland.

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Tijdelijk auto huren, hoe werkt het?

Tijdelijk auto huren is ontzettend gemakkelijk. Als je op zoek bent naar een auto voor de korte termijn huur, ben je bij Supershortlease aan het goede adres. Om te beginnen kun je het gehele aanbod aan auto’s op de website bekijken. Als je het aanbod hebt bekeken kun je een vrijblijvende keuze maken voor de auto die het beste bij jou past. Wanneer je een auto hebt gekozen vul je de gewenste periode en het aantal kilometers, die je verwacht te gaan rijden, in. Na het aanvragen van de auto voor deze periode met het verwachtte aantal kilometers dat je gaat rijden, wordt er een offerte opgesteld. Deze offerte wordt naar je toegestuurd en bevat alle voorwaarden die het tijdelijk huren van de auto met zich meebrengt. Wanneer je akkoord geeft op de offerte zullen we je om meer persoonlijke informatie vragen, zodat wij een kredietcheck kunnen uitvoeren. Na het uitvoeren van de creditcheck kan de hoogte van de borg worden bepaald.

Het aanvragen van een auto tot het tekenen van de offerte vindt online plaats. Op het moment dat alles aangeleverd, gecontroleerd en ondertekend is, zal de auto voor je worden klaargezet op de afgesproken locatie. Wanneer je op deze locatie komt om de auto op te halen, helpt een medewerker je verder en legt hij of zij je uit hoe de auto werkt. Je kan op dit moment alle vragen die je hebt stellen en een medewerker van Supershortlease neemt uitgebreid de tijd je alles uit te leggen, zodat alles duidelijk is!


Flexibiliteit

Bij Supershortlease is het mogelijk om tijdelijk een auto te huren, dit biedt veel zekerheid en zorgt ervoor dat je erg flexibel bent. Tijdelijk auto huren heeft meerdere voordelen, zoals:

  • Je kan kiezen wat voor auto het beste bij jouw levensstijl past;
  • Het is ideaal voor startups en zzp’ers;
  • Je kunt volledig off balance beschikken over een auto;
  • Auto’s worden volledig uitgerust en verzekerd;
  • Je kunt je tijdelijke huurcontract omzetten in een huurcontract voor een langere periode;
  • Je hebt de keuze aan ruim 1.500 verschillende auto’s;
  • Je kunt een auto huren zo lang als nodig is.

Merken

Supershortlease heeft een ruim assortiment aan auto’s waar je uit kunt kiezen wanneer je tijdelijk een auto huurt. Zo is er voor iedereen een auto naar wens die aansluit op jouw organisatie en budget. Van benzine tot elektrische auto en van een compacte Peugeot of een middenklasse Toyota tot een sportieve BMW of luxe Mercedes. Waar je ook heen gaat, je reis begint bij Supershortlease.


Bij het kort leasen van een shortlease auto die bij je past hoort een service die bij je past. Daarom denken we graag met je mee. Op zoek naar een bepaald merk? Of zou je meer willen weten over je mogelijkheden met jouw budget? Wat je vraag ook is, onze vakbekwame medewerkers helpen je graag. Neem contact met ons op via 088-99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl. Ben jij een werkgever die een auto zoekt voor z’n medewerker, een ZZP’er of ben je een expat? Bekijk ook eens ons assortiment bedrijfswagens. Het avontuur wacht op je. Waar ben jij?