{{content}} ×

De shortlease expert in Zwolle

Woon of werk je in Zwolle en zoek je een shortlease auto? Bijvoorbeeld een compacte of elektrische auto? Supershortlease toont je de weg naar onbezorgd autorijden, met maximale vrijheid voor ondernemers en particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét een auto die perfect bij jou en bij jouw omstandigheden past.

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Hoe werkt shortlease in Zwolle?

Je maakt eerst vrijblijvend een keuze uit het ruime shortlease aanbod op onze website. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je zal gaan rijden in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Wanneer het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat helemaal online), wordt de auto voor je klaargezet in Zwolle. Eén van onze shortlease medewerkers zal daar ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto.

 

Over Supershortlease Zwolle

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease. Niet alleen in de regio Zwolle maar in heel Nederland. Met een vloot van ruim 1.800 auto’s beweegt Supershortlease snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

 

Auto rijden in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel, en vormt daardoor een belangrijk knooppunt voor autoverkeer. De A28 van Groningen tot Utrecht loopt dwars door de stad. Het traject vanaf knooppunt Hattemerbroek naar Zwolle-Zuid, de IJsselbrug, is één van de drukste punten buiten de Randstad. De verkeersintensiteit is 125.000 voertuigen per dag (gemeten in 2015). Ook het tracé tussen afslag Ommen en het knooppunt Lankhorst is druk. Het tracé in Zwolle zelf telt rond de 105.000 passerende voertuigen per dag. Enkele kilometers ten westen van Zwolle kruist de A50 de A28, bij knooppunt Hattemerbroek. De A50 zorgt voor een verbinding van de A28 en Zwolle met Eindhoven, via Apeldoorn en Arnhem.

 

Shortlease bij Supershortlease: flexibel en vrij

Shortlease staat voor onbezorgd rijden, met maximale vrijheid voor particulieren en bedrijven. Bij Supershortlease kennen we geen kleine lettertjes en zit je niet vast aan een langlopend contract. Je krijgt een passende auto en simpele voorwaarden. Het contract is na één maand dagelijks opzegbaar, je bepaalt dus zelf wanneer je het contract beëindigt. Verlengen kan natuurlijk ook, je krijgt van ons alle gelegenheid om mee te bewegen met de omstandigheden.

 

Shortlease in Zwolle in vogelvlucht

Supershortlease biedt leasecontracten van een maand tot twee jaar. Onze garanties:

✔ Het contract is dagelijks opzegbaar na één maand

✔ Geen BKR-registratie

✔ Transparante tarieven

✔ Alle kosten zijn inbegrepen, buiten het tanken of laden

✔ Internationale pechhulp en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur)

Bekijk ons aanbod, maak een op maat gesneden keuze en beleef het plezier van shortlease bij Supershortlease in Zwolle.