{{content}} ×

Shortlease zakelijk


Supershortlease, de beste keuze voor shortlease zakelijk. Wij bieden flexibiliteit en service in een wereld waar mobiliteit essentieel is. We begrijpen dat ondernemingen behoefte hebben aan flexibiliteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Ons zakelijke shortlease aanbod is ontworpen om aan deze eisen te voldoen, dit maakt het de perfecte oplossing voor bedrijven die snel en flexibel willen inspelen op hun mobiliteitsbehoeften.

Gevonden auto's: 28 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 28 {{numberOfResults}}

Flexibiliteit op maat

Bij Supershortlease kies je zelf de duur van de shortlease zakelijk die het beste bij jou en jouw situatie past. Een van de grootste voordelen van de zakelijke shortlease is de flexibiliteit. Bij Supershortlease ben je niet gebonden aan langlopende contracten. Of je nu een project hebt met een tijdelijke behoefte aan extra voertuigen of een flexibele mobiliteitsoplossing zoekt voor jouw groeiende onderneming, shortlease zakelijk biedt de vrijheid om de duur van het leasecontract aan te passen aan jouw specifieke situatie.


Een uitgebreid wagenpark

Ieder bedrijf en iedere ondernemer heeft verschillende behoeften als het gaat om het voertuig dat ze nodig hebben. Bij Supershortlease hebben we een uitgebreid wagenpark van representatieve voertuigen samengesteld. Zo is er altijd een voertuig dat het beste past bij jouw shortlease zakelijk gewenste voertuig. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime bedrijfswagen of een busje om materiaal in te vervoeren, bij ons vind je altijd een voertuig dat aansluit bij de behoeften en stijl van jouw onderneming.


All-inclusive service

Bij Supershortlease streven we naar een moeiteloze ervaring voor al onze shortlease zakelijk klanten. Daarom is onze service all-inclusive. Wij voeren het onderhoud uit, zorgen voor de verzekeringen, wegenbelasting en pechhulp. Dit zit allemaal inbegrepen in het leasepakket, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten en je je volledig kunt concentreren op je zakelijke activiteiten, terwijl wij zorgen voor het comfort en de betrouwbaarheid van jouw voertuig. Zo heb je geen zorgen, alleen rijplezier!


Voordelen shortlease zakelijk

Met de zekerheid van shortlease zakelijk bij Supershortlease kom je dus niet voor onaangename verrassingen te staan. We zetten de voordelen nog even voor je op een rijtje:

  • Je kiest uit een uitgebreid wagenpark, met meer dan 1.500 voertuigen, het voertuig dat bij jou en jouw behoeften past;
  • Het is ideaal voor start-ups en ZZP’ers;
  • Je kan volledig off-balance over een voertuig beschikken;
  • De voertuigen zijn compleet uitgerust en verzekerd;
  • De mogelijkheid om jouw shortlease contract om te zetten naar een leasecontract is geen probleem;
  • Shortlease zolang het nodig is.

Duurzaamheid

Bij Supershortlease hechten we waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is dan ook de reden dat wij ook elektrische en hybride voertuigen in ons shortlease zakelijk assortiment aanbieden. Zo kun je niet alleen genieten van de voordelen van flexibele mobiliteit, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst voor jouw onderneming en de samenleving als geheel.


Transparante kosten

Helderheid in kosten is cruciaal voor de zakelijke planning. Daarom streven wij naar transparantie in onze tarieven. Zo heb je bij jouw shortlease zakelijk geen verborgen kosten of onaangename verrassingen, maar duidelijke en begrijpelijke tariefstructuren. Zo kun je jouw budget effectief beheren en anticiperen op de kosten van jouw wagenpark.


Efficiëntie

Wij geloven in het empoweren van onze zakelijke klanten. Daarom bieden we een gebruiksvriendelijk online beheersysteem waarmee je eenvoudig jouw wagenpark kunt beheren. Van het inzien van facturen tot het plannen van onderhoud, ons online platform geeft jou de controle en efficiëntie die je nodig hebt.

 

Shortlease zakelijk bij Supershortlease biedt jouw bedrijf de ultieme mobiliteitsoplossing. Met flexibiliteit, een uitgebreid wagenpark, all-inclusive service en de mogelijkheid om te focussen op duurzaamheid, staan wij klaar om in jouw mobiliteitsbehoeften te voorzien.

Wil je meer informatie over shortlease zakelijk of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via 088 99 60 100 of mail naar info@supershortlease.nl.