{{content}} ×

Shortlease in Utrecht

Direct leverbaar in Utrecht (en omstreken).

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Al binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Inclusief inzittenden verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Shortlease Utrecht

Woon of werk je in Utrecht en zoek je een shortlease auto? Supershortlease toont je de weg naar onbezorgd rijden. Maximale vrijheid voor ondernemers en particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét de auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. Bijvoorbeeld een compacte of elektrische auto voor de binnenstad.

Over Supershortlease Utrecht

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease. Niet alleen van de regio Utrecht maar van heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s beweegt Supershortlease snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 99 60 100 of info@supershortlease.nl.

Hoe werkt Shortlease in Utrecht?

Om te beginnen maak je vrijblijvend een keuze uit het ruime assortiment aan shortlease aanbod op onze website. Hierbij kun je zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je verwacht in deze periode te gaan rijden. Nadat je je aanvraag hebt verstuurd, zal je van ons een offerte ontvangen met de voorwaarden. Bij een akkoord zullen wij aanvullende gegevens opvragen zodat wij een creditcheck kunnen uitvoeren. Hieruit zal de hoogte van de borg volgen. Meer informatie? Klik dan hier!

Alles vindt online plaats, van het versturen van de offerte tot aan het tekenen van het contract. Op het moment dat het contract is opgesteld en ondertekend, wordt de auto klaargezet in Utrecht. Eén van onze shortlease medewerkers zal daar ruim de tijd nemen om je uitleg te geven over alle praktische zaken rondom de auto.

Auto rijden in Utrecht

De auto blijft één van de meest flexibele vormen van vervoer in Utrecht. Het is de vestigingsplaats van bekende bedrijven zoals de NS, ProRail, Rabobank, De Volksbank, ASR, SHV, Jaarbeurs Utrecht en Douwe Egberts. Utrecht heeft een historisch centrum, dat volledig wordt omringd door een singel. Van zuid naar noord lopen de Oudegracht en de Nieuwegracht, uniek vanwege de werven: lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. Als studentenstad kent Utrecht een bruisend uitgaansleven. Uitvalswegen zijn de A2, A12, A27 en A28

In de binnenstad van Utrecht is een speciale milieuzone. De gemeente van Utrecht wil de luchtkwaliteit van de stad verbeteren. Daarom geldt hier een milieuzone voor personen- en bestelauto’s en vrachtwagens en autobussen (touringcars en OV-bussen) op diesel met lage emissieklassen. De emissieklasse geeft met een cijfer aan hoe schoon het voertuig is. Hoe hoger het cijfer, hoe schoner het voertuig.