{{content}} ×

Shortlease in Groningen?

Direct leverbaar in Groningen (en omstreken).

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Al binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Inclusief inzittenden verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Shortlease Groningen

Woon of werk je in Groningen en zoek je een shortlease auto? Supershortlease toont je de weg naar onbezorgd rijden. Maximale vrijheid voor ondernemers en particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét de auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. Bijvoorbeeld een compacte of elektrische auto voor de binnenstad.

 

Hoe werkt Shortleasen in Groningen?

Je maakt een keuze uit het ruime shortlease aanbod op onze site. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je gaat rijden in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat helemaal online), wordt de auto voor je klaargezet in Groningen. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto.

 

Over Supershortlease Groningen

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease. Niet alleen van de regio Groningen maar van heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s beweegt Supershortlease snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

 

Auto rijden in Groningen

De auto blijft één van de meest flexibele vormen van vervoer in Groningen. Het is een belangrijke handelsstad en een centrum voor de voedingsmiddelenindustrie (suiker, tabak, koffie). De gemeente promoot de vestiging van zakelijke dienstverleners (voornamelijk in de ICT-sector) en de zogenoemde Life Sciences. Naast de zakelijke kant kent Groningen als studentenstad een druk uitgaansleven. Er zijn talrijke cafés, met name rond de Grote Markt. Uitvalswegen zijn de A28 en de A7.