{{content}} ×

MINI shortlease


Compact, modern, flexibel en sportief, dé kenmerken van een MINI. In de shortlease MINI Cooper cross je comfortabel, kris kras, door heel Nederland voor al je opdrachten en klanten. En wil je in het weekend even stoom afblazen en uitwaaien? Dan brengt de MINI je in no time naar het strand van Scheveningen of bijvoorbeeld naar de Friese meren of het IJsselmeer voor een heerlijk weekendje zeilen. De Mini is misschien klein qua uitvoering, maar des te groter in beleving.      

Image Text

Gevonden auto's: 2 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 2 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

De modernste technologie

“Bedacht door de Britten, geperfectioneerd door de Duitsers, ontworpen door een Nederlander.” Dat maakt de MINI Cooper tot de auto die het vandaag de dag is. Supershortlease heeft verschillende shortlease MINI’s beschikbaar in zowel benzine als dieseluitvoeringen. In ons assortiment vind je onder andere de MINI One, Cooper D 5-deurs of Cooper Clubman en wil je letterlijk even heerlijk uitwaaien en de wind door je haren voelen? Dan lease je natuurlijk de MINI One Cabrio.  


Niets is te gek voor Supershortlease 

  • Weet je niet exact hoeveel kilometers je per jaar rijdt? Geen probleem, achteraf rekenen wij altijd het voordeligste tarief, zodat je nooit teveel betaalt.
  • Beletteren in je eigen huisstijl? Ook geen issue, we regelen het zo voor je!
  • Staat jouw gewenste model niet op de site? Nog steeds geen probleem. Laat ons weten waar je behoefte aan hebt en we gaan samen naar de gewenste oplossing zoeken.
  • Moet en wil je morgen al de weg op? Ook dat is géén punt. Binnen 24 uur heb jij jouw shortlease MINI en kan jouw avontuur beginnen. 
  • … ? (Heb je het al door? Voor Supershortlease is niets een probleem. Wij denken slechts in oplossingen, nooit in problemen.) 

Wij staan voor je klaar

Ons deskundig en vriendelijk personeel is er altijd voor je, no matter what! Laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn. Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken via mail info@supershortlease.nl of telefonisch via 088 – 9960100.