{{content}} ×
Image Text

Shortlease Ford


Ben je geïnteresseerd in een Ford voor de shortlease? Dat is rijden met maximale vrijheid, passend bij jouw uitstraling en situatie. Bij Supershortlease is dat mogelijk zonder vast te zitten aan een langdurig contract vol kleine lettertjes. Bekijk het overzicht met Ford modellen hieronder en maak jouw keuze.

 

Gevonden auto's: 8 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 8 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Je kiest voor een Ford omdat je privé en zakelijk goed voor de dag wilt komen. Moet je in het dagelijks leven vaak op jacht naar nieuwe klanten voor je business? Geen probleem. En ben je in je vrije tijd een thrillseeker, die de winters op een snowboard doorbrengt en de zomer op een surfboard? Dan brengt diezelfde Ford je naar jouw volgende hoogtepunt. Praktisch, stijlvol en betrouwbaar zijn de eigenschappen die een Ford kenmerken. Dit merk biedt alles wat je zoekt in een shortlease auto.

 

De beste Ford aanbieding voor shortlease

Supershortlease heeft een ruim aanbod Ford modellen. Deze auto’s zijn vaak per direct beschikbaar, maar zeer gewild, dus wees er snel bij. Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Ford wilt shortleasen en welke afstand je wilt rijden binnen de gewenste periode. Nadat je aanvraag is geplaatst, krijg je ons scherpe aanbod en de voorwaarden. Ga je akkoord? Dan vragen wij een aantal aanvullende gegevens voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Klik hier voor extra informatie.

Het opstellen en ondertekenen van het contract gebeurt online. Hierna zetten we de Ford voor je klaar. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen om alle praktische zaken rondom de auto met je door te nemen. Daarna dragen we de sleutels aan je over en ervaar je zelf dagelijks het genoegen van het shortleasen van een Ford bij Supershortlease. 

 

Een Ford shortleasen

Ford is al meer dan 115 jaar een begrip in de autowereld. Om precies te zijn vindt het merk zijn oorsprong in 1903. Henry Ford introduceerde als eerste autofabrikant de lopende band bij de assemblage, om zoveel mogelijk klanten tegen een zo laag mogelijke prijs een T-Ford te kunnen bieden. Mede dankzij deze meesterzet is het merk tot een icoon uitgegroeid. In 2019 verkocht Ford 5,4 miljoen voertuigen, waarvan 2,4 miljoen in Amerika. Eén van de meest legendarische modellen van Ford is wel de Mustang uit de jaren ‘60. Inmiddels bestaat het populaire assortiment uit bijna alle Ford modellen. Supershortlease maakt het mogelijk om flexibel in een Ford te rijden, zonder grote investeringen vooraf.

 

Scherpe Ford shortlease aanbiedingen

Omdat we de shortleasemarkt dagelijks goed in de gaten houden, vind je bij Supershortlease de beste Ford aanbiedingen. Staat de auto van je keuze er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang per e-mail automatisch de laatste scherpe shortlease aanbiedingen.

 

Shortleasen bij Supershortlease

Supershortlease is de nummer één online aanbieder van shortlease auto’s in Nederland, van Ford en vele andere merken. Met onze vloot van ongeveer 1.500 auto’s bewegen wij snel en flexibel mee met de situatie van jou of van jouw organisatie. Wil je meer weten? Bel dan 088 99 60 100 of stuur een e-mail naar info@supershortlease.nl.