{{content}} ×
Image Text

Shortlease Ford


Shortlease je Ford bij Supershortlease. Supershortlease heeft een ruim aanbod aan Ford auto's. Bekijk hieronder het overzicht en maak jouw keuze.

Gevonden auto's: 3 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 3 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

Je Ford auto shortleasen


Moet je in je dagelijks leven vaak op ‘jacht’ naar nieuwe klanten voor je business en zoek je een geschikte shortlease auto? Dan biedt Ford de flexibele basis die je nodig hebt. En ben je in je vrije tijd een thrill seeker die zijn winters graag op een snowboard in Oostenrijk doorbrengt en zijn zomers in Frankrijk op een surfboard? Dan brengt diezelfde Ford je naar the next thrill van je leven. 

De geschiedenis van Ford is lang en rijk. Henry Ford, de grondlegger van de Ford auto’s, heeft de geschiedenis op meerdere manieren voorgoed veranderd. De introductie van de lopende band betekende niet alleen dat de auto langzaamaan betaalbaar werd voor het grotere publiek, maar zorgde ook voor een ware verandering in de industriële wereld. Ford auto’s zijn vandaag de dag nog steeds een van de best verkochte auto’s wereldwijd, daarom ontbreken shortlease Ford’s uiteraard niet in ons assortiment. Ervaar hoe een Ford jouw leven gaat veranderen!