{{content}} ×

Shortlease in Amsterdam

✓ Dagelijks nieuwe actieauto's
✓ Al binnen 24 uur geleverd
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Groot eigen wagenpark
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Inclusief inzittenden verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
✓ Ook voor leasing tot 60 maanden
✓ Haal- en breng service in heel Nederland (niet gratis)

Gevonden auto's: 237 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 237 {{numberOfResults}}

Supershortlease Amsterdam

Supershortlease is de shortlease aanbieder van Amsterdam. Met kort leasen ben je altijd flexibel en heb je geen langlopend contract. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je gaat rijden in de aangeven periode.

Shortlease partner in Amsterdam

Nedcars Autoverhuur is onze shortlease partner in Amsterdam met een vestiging aan de Willem de Zwijgerlaan 105e. Hierdoor kun je gemakkelijk in Amsterdam de auto ophalen en inleveren. Ook bespaar je transportkosten die door aanbieders buiten Amsterdam in rekening worden gebracht. En je treft een medewerker voor de uitleg van het voertuig.

Hoe werkt Shortleasen in Amsterdam?

Je maakt een keuze uit ons ruime shortlease aanbod op onze site. Nadat je aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borgsom. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer het contract is opgemaakt en ondertekend (dit gaat allemaal online), wordt de auto voor je klaargezet in Amsterdam. Eén van onze shortlease medewerkers zal de auto dan aan je meegeven en ruim de tijd nemen voor de schade inspectie en voor eventuele uitleg van de auto.

Wil je meer weten over Supershortlease Amsterdam?

Neem dan gerust contact met ons op 088 99 60 100 of info@supershortlease.nl