{{content}} ×

Auto huren voor een maand

Snel voor een maand een auto nodig? Wil je genieten van de flexibiliteit van een huurauto, maar heb je geen zin in een wurgcontract of een hele papierwinkel? Dan heeft Supershortlease de ideale oplossing. Je kunt bij ons een auto huren voor een maand, we noemen dat ook wel kort leasen of shortlease. Dit biedt particulieren, bedrijven, ZZP’ers en expats maximale vrijheid.

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

1 maand een auto huren

Een auto huren voor een maand kan een aantrekkelijke optie zijn. Bij Supershortlease:  

  • huur je een auto voor minimaal één maand. Na 30 dagen kun je dit contract dagelijks opzeggen; 
  • kun je na 1 maand gewoon een auto blijven huren voor een langere termijn. Bijvoorbeeld voor 6 maanden, een jaar of nog langer. De tarieven per maand worden dan nog aantrekkelijker.
  • heb je binnen 24 uur de droomauto die je brengt waar je wilt zijn;  
  • huur je een auto inclusief allriskverzekering met Europadekking;
  • beschik je off-balance over een auto van je keuze. 
  • kies je de auto die past bij jouw levensstijl en de stijl van je bedrijf. Ook het laten bestickeren van een personenauto of bedrijfswagen in je eigen huisstijl is bij ons geen probleem. 
  • kun je kiezen voor aantrekkelijke extra’s, zoals winterbanden, haal- en brengservice en een tankpas.

Shortlease is een service voor avonturiers die alleen voor leuke verrassingen willen komen te staan. Je huurt de auto zolang dat nodig is, maar minimaal een maand. Zo ben en blijf je flexibel. Van ons krijg je geen ingewikkelde offertes en voorwaardes met kleine lettertjes. What you see is what you get. Deskundigheid, snelheid, openheid en gemak. Mét de auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past.

 

Elektrische auto huren voor een maand?

Ben je op zoek naar een elektrische auto voor een maand? Dan ben je bij Supershortlease aan het juiste adres. Je vindt hier de elektrische auto die perfect bij jou past. En bij de variabele omstandigheden van je bedrijf of organisatie. Elektrisch rijden is duurzaam en je profiteert zakelijk van een lagere bijtelling.

 

Ruim assortiment mooie personenauto’s en bedrijfswagens

Bij Supershortlease zit je goed als het gaat om het huren van personenauto’s. Maar ook als je op zoek bent naar een geschikte bedrijfswagen. Van bestelauto’s met een inhoud van 3m³ tot bakwagens met laadklep van 22m³. Welke auto je ook wilt huren, er is een ruime keuze aan particuliere en zakelijke auto's. Citroën, Renault, Peugeot, Mercedes, Volvo, Audi, Toyota, Mercedes-Benz, Ford, Mazda, Opel, Volkswagen, BMW en nog veel meer. Zo vind je bij Supershortlease altijd wel een nieuwe of zo goed als nieuwe auto die bij je budget en stijl past. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Hoe werkt shortleasen?

Je maakt een keuze uit het ruime shortlease aanbod op deze site. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt rijden en hoeveel kilometer je gaat afleggen in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is ingediend krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg.

Wanneer het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat helemaal online), wordt de auto voor je klaargezet. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto.

 

Over Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder voor shortlease in Nederland. Met een vloot van ruim 1.500 auto’s beweegt Supershortlease flexibel en snel mee met je persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.