{{content}} ×

Auto huren voor een jaar


Een auto leasen is een slimme oplossing voor wie representatief vervoer nodig heeft, zeker weet dat dit voor lange tijd is en geen grote investering wil doen. Op basis van het verwachte aantal kilometers per jaar rekent de leasemaatschappij een tarief uit dat voordeliger uitpakt dan dat van een huurauto. Een auto leasen is vooral geschikt voor ondernemingen die gedurende meerdere jaren een voertuig vereisen. Heeft u een tijdelijke medewerker met een contract voor 12 maanden, dan is shortleasen voor u de oplossing.

Gevonden auto's: 167 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 167 {{numberOfResults}}

Een jaar lang shortleasen

De maandprijzen voor de shortlease van bijvoorbeeld een Citroën C1, Toyota Yaris of Volkswagen Polo vind je allemaal terug op deze site. Een ruime station zoals een Peugeot 308 SW diesel of een Toyota Auris TS hybride hebben we ook waarvan sommige nog 14% bijtelling hebben. Ook luxe auto's behoren tot de mogelijkheden. Zo vindt u bij ons altijd wel een auto die bij uw budget past.
Bekijk online de prijzen gebaseerd op het aantal jaarlijkse kilometers. Voor meer informatie belt u ons op 088 - 9960100 of via mail info@supershortlease.nl.