{{content}} ×

Auto huren voor 2 maanden

Heb je voor een paar maanden een auto nodig? Wil je daarbij genieten van de flexibiliteit van een huurauto, maar heb je geen zin in een wurgcontract of in een hele papierwinkel? Dan heeft Supershortlease de ideale oplossing. Je kunt bij ons een auto huren vanaf één maand, we noemen dat ook wel kort leasen of shortlease. Dit biedt maximale vrijheid aan particulieren, bedrijven, ZZP’ers en expats.

Gevonden auto's: 286 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 286 {{numberOfResults}}

Laatst bekeken auto's

Nog geen auto's bekeken

2 maanden een auto huren bij Supershortlease

Een auto huren voor 2 maanden is zo geregeld. Bovendien:

  • huur je een auto inclusief all-risk verzekering;
  • kun je rijden in bijna alle landen binnen Europa;
  • weet je voordat je gaat rijden wat je kwijt bent. Het enige dat jij moet doen is brandstof tanken.
  • kun je zelf kiezen hoelang je blijft leasen. 2 maanden, een halfjaar of toch liever een jaar of langer? In dat geval worden de maandtarieven nog aantrekkelijker. 
  • is het mogelijk je auto te laten bestickeren in je eigen huisstijl, zodat je auto perfect aansluit bij je bedrijf. 
  • bieden we verschillende aantrekkelijke opties, zoals de haal- en brengservice, winterbanden en een tankpas.

Je huurt de auto zolang dat nodig is; na een maand kun je dagelijks opzeggen. Zo ben en blijf je flexibel. Speciaal voor avonturiers die alleen voor prettige verrassingen willen komen te staan. Van ons krijg je duidelijke offertes zonder kleine lettertjes. What you see is what you get. Supershortlease staat voor deskundigheid, snelheid, openheid en gemak. En vervoer dat bij jou en bij de omstandigheden past.

 

Elektrische auto huren voor 2 maanden?

Ben je op zoek naar een elektrische auto voor twee maanden? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Supershortlease. Je vindt bij ons de elektrische auto die perfect bij jou en bij het moment past. Of bij de omstandigheden van je bedrijf of organisatie. Elektrisch rijden is duurzaam en je profiteert zakelijk van de lagere bijtelling.

 

Van perfecte personenwagen tot fijne bedrijfswagen

Bij Supershortlease zit je ook goed als het gaat om het huren van een geschikte bedrijfswagen. Van een bestelauto met een inhoud van 3m³ tot een bakwagen met laadklep van 22m³. Welke auto je ook wilt huren, er is een ruime keuze aan particuliere en zakelijke modellen van Citroën, Renault, Peugeot, Mercedes, Volvo, Audi, Toyota, Mercedes-Benz, Ford, Mazda, Opel, Volkswagen, BMW en nog veel meer. Zo vind je bij Supershortlease altijd wel een nieuwe of zo goed als nieuwe auto die bij je budget en stijl past. 7 dagen per week, 24 uur per dag.

 

Welke stappen moet ik zetten?

Maak een keuze uit het ruime aanbod huurauto’s op deze pagina. Je kunt zelf aangeven hoelang je de auto wilt rijden en hoeveel kilometer je gaat afleggen binnen die periode. Nadat je aanvraag is ingediend krijg je van ons een offerte met voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens aan je vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg.

Wanneer het contract is ondertekend (dit gaat helemaal digitaal), wordt de auto voor je klaargezet. Eén van onze medewerkers zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto.

 

Over Supershortlease

Supershortlease is de nummer 1 online aanbieder van shortlease in Nederland. Met een vloot van meer dan 1.500 auto’s bewegen we flexibel en snel mee met je persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Heb je meer vragen? Neem dan contact op met onze deskundige collega’s via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.