{{content}} ×

What do our customers say | Supershortlease

Customer reviews

9.6 / 10

386 reviews


100 %

Recommends

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Our website 8
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10

386 reviews

Gino en Nora from: Amstelveen

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik ben al enige tijd cliënt bij Supershortlease. Ze hebben een aantal zaken zeer goed voor elkaar. Het hebben van 1 aanspreekpunt in de binnendienst. Die van mij heet Shahid. Het gericht zoeken van mijn wensen, en de meest scherpe deals. Je hoeft niet te vragen naar korting want ze hebben altijd de beste aanbiedingen. Wat me nog het meest opvalt zijn de uitvoeringen van de auto's. Niet de standaard wagens die je elders ziet. Altijd full opties en zoals laatst een bmw 1 serie met nog 1000 km op de teller. Contracten staan nooit 1 fout in. Bezorging en of ophalen altijd op tijd. Diegene die bij andere leasen of een shortlease auto nodig hebben ( ook voor een langere periode ) hoeven niet te shoppen gewoon naar Supershortlease bellen en klaar. Zeer tevreden en blij met deze firma. Bedankt en vooral Shahid. Mvg Gino

20-05-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Joe from: Queen Creek

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

we had 2 cars for business for 6 months, the staff was always attentive to our questions , problems and needs. highly recommend this company for long term needs Capt Joe Gallegos

09-05-2022

Our website 8
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10
Average 10

Devi Kencki from: Sattel (Zwitserland)

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Alles prima geregeld. Zeer netjes en zeer vriendelijk.

21-03-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Ronald Metselaar from: Beverwijk

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Reden dat ik niet tot een integraal vijfsterrenoordeel kon komen, is dat ik nog steeds geen antwoord heb gekregen op mijn mail van 10 maart 2022 over de afwijkende info over de beginkilometerstand van de auto op 10 maart 2022

21-03-2022

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 8
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 8

Vincent from: Latour

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik kom uit het buitenland en had niet alles panklaar om te kunnen leasen. Al het maatwerk was geen probleem en men was vriendelijk en antwoordde altijd vrijwel direct op mails met vragen. Ik waardeer de behulpzaamheid en hoe alles opgelost is. De auto ophalen was een makkie en ook daar lag alles netje sklaar. Een echte aanrader.

08-03-2022

De website 7
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

C from: Rotterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Zie hierboven

04-03-2022

De website
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Youngfirst from: Etten Leur

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Snelle services, overzichtelijk en duidelijk!

22-02-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Wietze from: Alphen aan den Rijn

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik hou van het persoonlijke contact van Supershortlease. Altijd een geschikte auto beschikbaar of een goed alternatief voorhanden. Daarnaast klopt de prijs/kwaliteit verhouding, wat ook niet onbelangrijk is voor ons als organisatie. Reservesleutel? Geen probleem. Tankpas? Geen probleem. Alles binnen no time geregeld.

22-02-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Hans Wingender from: Kaag

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Als startende onderneming met grote ambities zijn wij in het begin op zoek naar flexibiliteit. Shortlease is dan een goede tijdelijke oplossing. Als je dan ook een partner hierin hebt die meedenkt en snel kan schakelen en dus de klant centraal stelt, dan heb je een juiste businesspartner. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Perfect.

08-02-2022

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Menno from: Nieuw-Vennep

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Prima bedrijf om zaken mee te doen, snel schakelen als je een vervoersmiddel nodig hebt voor een korte periode.

06-02-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10