{{content}} ×

What do our customers say | Supershortlease

Customer reviews

9.4 / 10

332 reviews


98 %

Recommends

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 9
Our website 10
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10

332 reviews

Denka International from: Barneveld

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Dit is de tweede keer dat we gebruik maken van de service van Supershortlease naar volle tevredenheid. Men is prijs concurrerend, duidelijk en vakkundig en zeer snel. Er zijn geen verborgen kosten in de aanbieding, men maakt waar wat wordt beloofd. Kortom, uitstekend.

18-11-2020

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9

Gio from: Arnhem

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Top service, gewoon doen!

23-10-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Jeroen from: Etten-Leur

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik heb aardig wat ervaringen met zowel autodealers als lease-maatschappijen. Helaas is het eerder uitzondering dan regel dat afspraken nagekomen worden. Ik ben dan ook positief verrast door de fantastische dienstverlening bij Supershortlease! Ze zijn pro-actief in hun communicatie (óók nadat 'de deal' gesloten is), denken mee, maken heldere afspraken én komen die ook na. Bedankt Shahid! Punt van aandacht: het schijnt moeilijk te zijn voor de (short)leasebedrijven om de voorraad op hun website actueel te houden. Dat maakt een goede auto vinden erg lastig.

15-10-2020

De website 4
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9

Patrick from: Wassenaar

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

The car is fine and the staff helpful.

25-09-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 8

Patrick from: HOOFDDORP

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Professioneel, zakelijk, plezierig en ontzorgend.

02-09-2020

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Jeannette from: Amersfoort

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Geweldige service! Het team denkt actief mee, communiceert transparant en komt afspraken stipt na.

25-08-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Frank from: Delft

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Aangezien mijn vakantie in het buitenland geannuleerd was, wilde ik voor mijn vakantie in Nederland tijdelijk een auto hebben om door het land te kunnen reizen (zonder met een mondkapje in het openbaar vervoer te hoeven zitten). Bij "normale" huurbedrijven vielen de kosten nogal hoog uit als ik invulde dat ik de auto een maand lang wilde huren, en had ik weinig keuze qua auto's. Bij Supershortlease waren de kosten beduidend lager en was er veel keuze (ook auto's met een automaat). Ik zag een aanbieding voor een Mini Countryman staan, heb daar een offerte voor gevraagd en kreeg binnen een dag reactie. Een paar dagen later was al het papierwerk rond en binnen een week werd de auto bezorgd. Ik heb er met plezier een maand lang mee rondgereden. Alles was dus snel geregeld, en de communicatie verliep ook soepel. Ook de afhandeling bij het inleveren ging soepel. Dit was voor mij de eerste keer bij Supershortlease, en ik kan ze op basis van deze ervaring van harte aanbevelen.

19-08-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Simone from: Abcoude

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Because of all the flight cancellations due to the pandemic, we were looking to rent a car for 3 weeks to drive to Italy. Renting a car was a challenge because we could only pick the class of the car, but not the car itself. We needed a large boot and a small engine, to save on petrol, but the rental companies could have given us any car they wanted, even a Mercedes 4.0 that does 8km on a liter... After a bit of research, we found out that we could lease a car for 30 days with Supershortlease.com We never heard of it, but we decided to give it a try because the conditions were for sure in our favor: we could pick the car we wanted/needed for the milage we wanted at half the price compared to the cheapest rental company. So we went ahead and opted for a Skoda Octavia which turned out to be just perfect for our needs! We drove the new car (11 months old) down to Italy, used it for our holidays, packed the boot for the trip back, and returned it on the 30th day. A week later we received back the deposit and the overpayment. Perfect deal for us! We highly recommend Supershortlease to anyone in need of a top car for a brief period of time!

18-08-2020

Our website 10
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10
Average 10

Marc from: Den Haag

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Wij zijn heel tevreden met onze tijdelijke Peugot 108 Style, zo goed als nieuw en dus veel rijplezier! Wij zijn de service via Huurmij gewend en die is altijd goed!

10-08-2020

De website 6
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9

Roger from: Arnhem

Recommendation?

No

Did we met your expectations?

Wou auto huren maar website deed het niet kwam niet verder met aanvraag dus app gestuurd krijg als antwoord een link terug met dezelfde website maar doet het dus niet, dat geantwoord maar app word niet meer beantwoord. Ondertussen andere verhuurder gevonden waar we voor een aantal maanden een 3tal bakwagens gaan huren.

03-08-2020

De website 1
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 1
De aflevering en netheid van de auto
Average 1