{{content}} ×

What do our customers say | Supershortlease

Customer reviews

9.4 / 10

320 reviews


100 %

Recommends

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10

320 reviews

Celine from: Breda

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Een aantal maanden hier een auto gehuurd. Tussentijds moest hij worden omgewisseld, maar ik kreeg toen hetzelfde model maar dan een nieuwere versie weer mee. Prima prijs voor een goede auto. Zou het iedereen aanraden om hier te huren :).

10-07-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 10

Dennis from: zoetermeer

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik was op zoek naar een auto voor korte termijn en snel. Het afhandelen van offerte, contracten en leveren van auto ging alles super snel en goed! Ik kan supershortlease iedereen aanraden!

07-07-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Bert from: Lisse

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik had op korte termijn voor iets langer dan een maand een auto nodig. Bij Shortlease kon ik snel en eenvoudig terecht. De medewerker was heel klantgericht en dacht mee over de mogelijkheden. Het was snel geregeld. De overdracht vond plaats in Leiden. Toen ik de auto ging halen, kwam deze net uit de wasstraat. Ook aan de binnenkant werd hij volledig Corona-proef gemaakt en kreeg ik de auto tiptop mee. Ook de vraag - na 14 dagen - of alles naar wens was, heb ik heel positief ervaren. Kortom Shortlease bedankt voor de service.

28-06-2020

De website
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

David from: Tilburg

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Alfa gt 3.2

05-06-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 8

jeroen van den heuvel from: Nuenen

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

goede snelle betrouwbare communicatie en afspraken

04-06-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 9
Average 10

Paul from: Almere

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Voor 2e maal een auto via jullie geshortleased. Wederom snel geregeld, goed bereikbaar via mail en telefoon en auto netjes voor de deur afgeleverd. Top!

04-06-2020

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 8
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

kamal from: Arnhem

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

super bedrijf en heel vriendelijk personeel. geholpen door Sahid geweldig geholpen en snel. alles was duidelijk en snel geregeld.

20-05-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Jeroen from: Rotterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Goed en heel snel geholpen, donderdag gebeld, vrijdag even langs om de auto te bekijken en maandag kon ik hem al meenemen. Daarnaast ook m'n complimenten aan Shahid, voor het aanraden van de 330e ben er erg blij mee!

18-05-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Meta from: Loosdrecht

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

De communicatie van supershortlease is van begin tot eind heel flexibel en vriendelijk geweest. Ik kreeg een compleet nieuwe auto om in te rijden, wat erg luxe was. Een ervaring om iedereen aan te raden.

08-05-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Elias Aouled Lahcen from: Den Haag

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ben supersnel geholpen door Shahid , top service en super snelle reflex . Zeker een aanrader , alleen had ik helaas de keuze tussen klasse A en B . Hoop dat ik in de toekomst een klasse hoger kan. Verder top!

21-04-2020

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 8
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10