{{content}} ×

What do our customers say | Supershortlease

Customer reviews

9.5 / 10

352 reviews


97 %

Recommends

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10

352 reviews

Hans from: Voorschoten

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

ik had op korte termijn voor een onbepaalde tijd een budget auto nodig. Het aanbod van Huurmij paste hier perfect bij.

17-05-2021

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9

Edwin from: Amsterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Na het aanvragen van de offerte kwam deze al snel in de mailbox. Helaas was de aangevraagde auto niet beschikbaar. Er volgde telefonisch contact met Sharon en zij was een schot in de roos. Ze stuurde al snel alternatieven en nu heb ik een tijdelijke auto en gaat zij op zoek naar andere leuke auto’s die voldoen aan mijn wensen. Ik ga er van uit dat het vervolgcontact net zo fantastisch is. Sharon, dank voor zover!

17-05-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Dirk from: Hoek

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ervaring tot nu toe prima

07-05-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Dirk from: Hoek

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ervaring tot nu toe prima

07-05-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

agnes maagdelijn from: Katwijkaan zee

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

netjes geholpen en te woord gestaan ook uitleg erover want het is de eerste keer om Shortlease te doen

01-05-2021

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Bert from: Almelo

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Correcte en snelle behandeling, geen moeilijk gedoe! Prijs redelijk. Perfect adres voor shortlease!

01-05-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Shay Golan from: Hilversum

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Sharon was great, provided excellent support, was nice, supportive and answer all questions.

11-04-2021

De website 6
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 9

Bart from: Hattem

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Uitstekende Citroën C1, excellente persoonlijke service

02-04-2021

De website
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Miranda Bont from: Waddinxveen

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Wij hadden voor het eerst een shortlease periode nodig en het contact met Supershortlease verliep prettig en vlot.

08-03-2021

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 8
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 8

Florrie from: Amsterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Prima dienstverlening, lekker snelle service, duidelijke communicatie, direct en persoonlijk contact en last but not least: auto rijdt als een zonnetje!

06-03-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10