{{content}} ×

What do our customers say | Supershortlease

Customer reviews

8.9 / 10

308 reviews


100 %

Recommends

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 9

308 reviews

Jerry from: Almere

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Zoek je een leasemaatschappij die snel kan schakelen, duidelijk is in de communicatie, levert wat je nodig hebt, met je meedenkt en daarbij een goede service biedt, dan zit je bij Supershortlease goed. Ook de flexibiliteit die zij bieden in combinatie met een scherp tarief ben ik nergens anders zo tegengekomen. Verder zijn ze goed bereikbaar en reageren ze goed op e-mail. Kortom, op het moment dat je geen langdurige leasecontracten wil dan is Supershortlease wat mij betreft de 'go to' partij.

13-03-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Serife from: HAARLEM

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik had snel een auto nodig en wat ben ik goed geholpen, sharon is echt een topper!!! Van A tot Z goed geholpen, snelle levering, flexibel met opzegging, kortom wat een topbedrijf!

10-03-2020

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 8
De aflevering en netheid van de auto 6
Average 10

jeroen van den heuvel from: Nuenen

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Prima

05-03-2020

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Tjitze from: Den Haag

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik had voor 6 maanden een auto nodig, liefst nog een 4% bijtelling. Na wat belletjes allemaal netjes geregeld en op tijd voor wanneer ik het nodig. Ook tijdelijk auto tot aan de levering van de nieuwe auto allemaal goed verlopen.

05-03-2020

De website 6
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 9
Average 9

Arnoud from: Madlener

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Had een auto nodig voor ongeveer 4 tot 6 maanden. Supershortlease was volgens mij de beste oplossing. Alles keurig netjes geregeld en georganiseerd door Supershortlease bij mijn aankomst op Schiphol. Geen enkel probleem met de financiële afhandeling.

03-03-2020

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 7
Average 9

Wytze from: Utrecht

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik laat zelden reviews achter maar wilde supershortlease toch even een schouder klopje geven voor de top service. Van offerte tot ophalen gewoon tripple A service. Gewoon 1 punt van contact (Sharon) die alles keurig heeft afgehandeld voor ons, zonder moeilijk doen en bureaucratie, De prijs is uitstekend, de service uitmuntend en de auto? splinternieuw met 80km op de teller reed fantastisch goed. Aanrader

03-03-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Ton de Graaf from: Breda

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Voor een drietal berijders hadden we snel een auto nodig met een flexibele looptijd. Alles klopte, de wijze van reageren, snelheid, juistheid van offerte, prijsstelling en flexibiliteit. Met name mijn contactpersoon Shahid vind ik persoonlijk de moeite waard speciaal te vernoemen. Niets was hem te veel waarvoor hartelijk dank! Alles volgens afspraak geregeld, auto´s keurig thuis gebracht. TOPBEDRIJF

28-02-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Anita from: Rotterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Uitstekende service Zeer goed geholpen in mijn wensen voor een nieuwe auto. Hartstikke leuk contact en alles verliep echt heel snel. Aanrader! Dikke 10+

20-02-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Martijn from: Alphen aan den Rijn

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Goed geholpen in de keus voor een Shortlease versus huur.

18-02-2020

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9

Elvin from: Hoofddorp

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Shahid heeft mij adequaat en vriendelijk geholpen. Het was allemaal vlot geregeld.

14-02-2020

De website
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 9