{{content}} ×

What do our customers say | Supershortlease

Customer reviews

9.5 / 10

341 reviews


97 %

Recommends

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Our website 8
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10

341 reviews

Anet from: Etten-Leur

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

In 1 dag alles geregeld en dezelfde dag geleverd! Top!!

12-02-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Rogier from: Nieuwegein

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Wilde een paar maanden prive leasen. Heb makkelijk en snel een goede auto kunnen vinden bij supershortlease. Heel snel alles geregeld en tot nu toe erg prettig verlopen allemaal.

11-02-2021

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 10

Jeroen from: Den Haag

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Op korte termijn en voor een beperkte periode een auto nodig. Na een eerste telefoontje met een uiterst vriendelijke meneer werd alles soepel en snel georganiseerd. Auto werd op het gewenste tijdstip afgeleverd en zag en keurig netjes uit. Bereikbaarheid klantenservice uitstekend. Complimenten!

31-01-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9

Ö. Adsiz from: Den Haag

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik moest op korte termijn een private leaseauto hebben. Sharon heeft me hierbij ontzettend goed geholpen. Zij was meedenkend, snel en erg klantvriendelijk.

22-01-2021

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9

Rolf from: Rotterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

I made a casual enquiry while comparing the various short-term lease options available, and ultimately booked a car the next day as the service had been so responsive and helpful with facilitating the request I had. Exceptional service and flexibility.

12-01-2021

Our website 8
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10
Average 10

Charissa from: Haarlem

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Via website offerte aangevraagd en heel snel een reactie. Ook snel de auto tot mijn beschikking!

06-01-2021

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Gadir from: Tilburg

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik heb jullie service en dienstverlening als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken en communicatie. Erg tevreden over de auto’s en de gang van zaken. SUPER!!!!

24-12-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Ashraf from: Middelburg

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ze hebben alles voor ons geregeld binnen een dag en de auto’s waren voor ons de volgende dag klaar staan

24-12-2020

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Paula from: Leimuiden

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

No-nonsense, open, klantgericht, transparant en pragmatisch: 'easy to deal with'

10-12-2020

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Denka International from: Barneveld

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Dit is de tweede keer dat we gebruik maken van de service van Supershortlease naar volle tevredenheid. Men is prijs concurrerend, duidelijk en vakkundig en zeer snel. Er zijn geen verborgen kosten in de aanbieding, men maakt waar wat wordt beloofd. Kortom, uitstekend.

18-11-2020

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 9