{{content}} ×

What do our customers say | Supershortlease

Customer reviews

9.8 / 10

392 reviews


100 %

Recommends Supershortlease

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Our website 9
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10

392 reviews

N from: Devour

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Supershortlease have simply been amazing from the moment I contacted them. I had sent several online inquiries to a number of leasing companies and not only were Supershortlease the only ones to respond (others didn't want the business I guess), they did so straight away. Ever since then, their communication has been exceptional, responding to all my questions promptly without exception (special credit to Sharon - she is very punctual and professional). The whole process of selecting a car, payment and pick-up was smooth. The car is great, near-new. Do yourself a favour and get your car from Supershortlease. I know I will, in the future.

06-09-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Jules from: Loyson

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Voor de tweede keer een auto van supershortlease. Zeer tevreden over de auto’s, de communicatie en de wijze van aflevering en inlevering.

16-07-2022

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 9
De aflevering en netheid van de auto 9
Average 9

Jagan mohan from: Haarlem

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

I rented a car from supershortlease for 1 month. I applied for the renting from abroad, well before landing in Netherlands. it was a super smooth process. The representatives were very cooperative to clarify all my doubts. They also helped me with the payment options as i did not have dutch bank account. Finally, when i landed and went to their office to pick up the car, the car was ready, brand new. I was super happy with all the process. i recommend Supershortlease for all.

15-07-2022

Our website 10
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10
Average 10

L.A.B. Vos from: Rotterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Voor derde of vierde keer auto gehuurd bij Supershortlease. Telkens verrast door de snelle, vriendelijke en professionele manier van communiceren. Overigens zijn de auto’s telkens prima: in goede staat en uiterst schoon.

06-07-2022

De website
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Tim Twisk from: Amsterdam

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik werk al een aantal jaar onwijs prettig samen met Supershortlease. Shahid in het bijzonder maar het hele team in het algemeen, is super service gericht, snel met reageren en prettig in de omgang. Absolute aanrader.

17-06-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Janny from: Montville, QLD Australia

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik was op familie bezoek in Nederland en heb voor drie maand een VW polo gehuurd, met pick up en drop off op Schiphol. Boeking was heel snel en efficient via email, betaling kon prima via de credit card, en het uitgifte en inname rapport was uiterst gedetailleerd. Mijn polo was voorzien van alle extra's, heel zuinig en netjes schoon. Ik heb genoten van het rondrijden (ik had oorspronkelijk een BMW of Audi in gedachten).

14-06-2022

De website 9
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Gino en Nora from: Amstelveen

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Ik ben al enige tijd cliënt bij Supershortlease. Ze hebben een aantal zaken zeer goed voor elkaar. Het hebben van 1 aanspreekpunt in de binnendienst. Die van mij heet Shahid. Het gericht zoeken van mijn wensen, en de meest scherpe deals. Je hoeft niet te vragen naar korting want ze hebben altijd de beste aanbiedingen. Wat me nog het meest opvalt zijn de uitvoeringen van de auto's. Niet de standaard wagens die je elders ziet. Altijd full opties en zoals laatst een bmw 1 serie met nog 1000 km op de teller. Contracten staan nooit 1 fout in. Bezorging en of ophalen altijd op tijd. Diegene die bij andere leasen of een shortlease auto nodig hebben ( ook voor een langere periode ) hoeven niet te shoppen gewoon naar Supershortlease bellen en klaar. Zeer tevreden en blij met deze firma. Bedankt en vooral Shahid. Mvg Gino

20-05-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Joe from: Queen Creek

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

we had 2 cars for business for 6 months, the staff was always attentive to our questions , problems and needs. highly recommend this company for long term needs Capt Joe Gallegos

09-05-2022

Our website 8
Our expertise and service orientation 10
The delivery and cleanliness of the car 10
Average 10

Devi Kencki from: Sattel (Zwitserland)

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Alles prima geregeld. Zeer netjes en zeer vriendelijk.

21-03-2022

De website 10
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 10
De aflevering en netheid van de auto 10
Average 10

Ronald Metselaar from: Beverwijk

Recommendation?

Yes

Did we met your expectations?

Reden dat ik niet tot een integraal vijfsterrenoordeel kon komen, is dat ik nog steeds geen antwoord heb gekregen op mijn mail van 10 maart 2022 over de afwijkende info over de beginkilometerstand van de auto op 10 maart 2022

21-03-2022

De website 8
Onze deskundigheid en servicegerichtheid 8
De aflevering en netheid van de auto 8
Average 8